(FOTO) MUDRA MERIL STRIP: Režiser joj rekao da je ružna, a ona mu žestoko uzvratila
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

(FOTO) MUDRA MERIL STRIP: Režiser joj rekao da je ružna, a ona mu žestoko uzvratila

Pop kultura -
Čuvena glumica Meril Strip nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svakom narednom ulogom pomera svoje granice i pokazuje koliko je talentovana.

Do sada iza sebe ima 3 Oskara, koji potvrđuju njeno glumačko umeće. Ono što malo ko zna da nije uvek bila tako uspešna.Na početku karijere desila joj se neprijatnost koja je mogla da je zauvek odvoji od ljubavi prema glumi, a tiče se njenog izgleda."Ovo sam ja, u povratku kući sa audicije za film "King Kong" gde su mi rekli da sam previše "ružna" za ulogu. Ovo je bio ključni trenutak za mene. Ovo jedno ružno mišljenje je moglo da mi uništi snove o glumačkoj karijeri ili da me natera da prestanem da veruem u sebe. Duboko sam udahnula i rekla: "Žao mi je što mislite da sam previše ružna za vaš film, ali vaše mišljenje je samo jedno u moru hiljadu različitih, i sada odlazim da nađem ljubazniju struju". Danas imam 18 nominacija za Oskara", napisala Meril, uz sliku na kojoj ima 27 godina i vozi se metroom.Jedina stvar u kojoj je Meril pogriješila jeste broj nominacija za prestižnu nagradu, jer ih zapravo ima 19.Iako zvuči neverovatno da je mlada Meril nekome bila ružna, vreme je dokazalo da je samo režiser Dino de Laurentis pogrešio i da se poprilično obrukao.

On je zaista rekao na audiciji da je Meril ružna, ali na italijanskom jeziku."Ružna je. Zašto si mi je doveo?" upitao je svog sina, ni ne sanjajući da pred njim stoji žena koja je završila studije i koja tečno govori italijanski. Kada mu je odgovorila na italijanskom, izgledao je kao da ga je polio kofom ledene vode. Ulogu Meril, dobila je Džesika Lang, a Stripova se proslavila kasnije velim filmskim ostavrenjima.

A personal testimony about rejection that anyone can relate to from Meryl Streep.

Posted by Ron Corning on Tuesday, November 10, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track