MAJKA SERGEJA I BANETA TRIFUNOVIĆA ZA KURIR: Ludnica je živeti s trojicom glumaca
Foto: Aleksandar

Nimalo joj nije lako

MAJKA SERGEJA I BANETA TRIFUNOVIĆA ZA KURIR: Ludnica je živeti s trojicom glumaca

Pop kultura -
Ne žalim što nisam otišla u glumice, tek bi onda bila luda kuća. Neko mora biti normalan u porodici, kaže Boba, čiji je i suprug Tomislav takođe glumac

Slobodanka Boba Trifunović može da se pohvali da su joj sinovi Sergej i Branislav među najboljim glumcima u Srbiji.I sama je želela da bude glumica, a pošto joj je i muž Tomislav takođe glumac, žrtvovala je svoju karijeru zbog porodice.Glumiće u reklami- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića. Neko mora biti normalan u porodici. Ne mogu svi biti ludi! - kaže kroz osmeh Boba.Ona će ipak pod stare dane zaigrati u jednom projektu kao partnerka svom starijem sinu.- Postoji šansa da se oprobam kao glumica. Reditelj koji radi reklame sa Sergejem obećao mi je ulogu. Nisam time opterećena.Boba trenutno priprema knjigu u kojoj će otkriti neke tajne o svojim sinovima i suprugu Tomislavu, s kojim je u braku 43 godine.- Patrijarhalno sam vaspitana i rođena u Mostaru, što vam sve govori. Nije lako živeti sa trojicom glumaca. Treba umeti izaći na kraj s njima - iskrena je Slobodanka.Da su braća Trifunović potpuno različitih karaktera, njihova majka primetila je još od vrtića.- Sergej je povukao na mene po liku i temperamentu, dok je Bane slika i prilika svog oca. Mirniji je. Glumački su obojica sjajni, što je neprimereno da pričam kao majka. Kokan Mladenović ih je ipak spojio da igraju zajedno. Sergej baš pažljivo bira uloge u pozorištu i mora da mu se dopadne tekst, reditelj i ekipa. Gledala sam ga sa Vojom Brajovićem u „Vozu“. Plakala sam na kraju predstave - priznaje Boba.Traži snajkuNa kraju razgovora Slobodanka otkriva da jedva čeka da postane baka.- Ne znam kada će da se ožene. Možda mi Iskra Brajović bude snajka (smeh) (mediji su pisali da je u vezi s Sergejem, prim. aut.). Ne mora buduća žena mojih sinova da bude glumica, već samo dobar čovek. Neka je samo vredna i radna. Volela bih da imam što više unučića - zaključuje ona.

Zabranjena predstava ipak u BeograduZVEZDARA OTVARA VRATA ZA „JULIJA CEZARA“Predstava „Julije Cezar“ reditelja Kokana Mladenovića u četvrtak uveče premijerno je izvedena u Centru za kulturu Svilajnac. Zabranjenu dramu, koja kritikuje i političare kroz reči koje je Šekspir napisao pre 400 godina, uspeće da vide i Beograđani 14. decembra u Zvezdara teatru. Na prvom izvođenju u Srbiji pogledali su je članovi Demokratske stranke Aleksandra Jerkov, Goran Pitić i Gordana Čomić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track