DŽENIFER ANISTON UMALO OSTALA BEZ SUPRUGA: Glumac se skoro utopio prilikom ronjenja
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

DŽENIFER ANISTON UMALO OSTALA BEZ SUPRUGA: Glumac se skoro utopio prilikom ronjenja

Pop kultura -
Suprug popularne glumice Dženifer Aniston je otkrio da je imao nezogde na medenom mesecu, kada umalo nije ostao bez života.

Mladenci su odlučil da otputuju na egzotično ostrvo, a glumac je prilikom ronjena imao komplikacije sa disanjem."Sve je bilo idilično. Gledao sam šarene ribice i korale. Ali primetio sam crveno svetlo na boci s kiseonikom. Počeo sam histerisati", rekao je Džastin Teru. Dok je bio na medenome mesecu na Bora Bori sa suprugom Dženifer Aniston, glumac se hteo da se upozna sa vodenim svetom te je rešio da roni. Prvih nekoliko puta sve je prošlo u najboljem redu, ali pri zadnjem zaronu stvari su se zakomplikovale. Kad je shvatio da će ostati bez kiseonika, nije mu bilo svejedno jer je bio uveren da će ostati bez života.

"Pokazao sam prijatelju koji je bio s nama svoju bocu, a on je imao onaj pogled koji je govorio: "Okej, nećeš se izvući", rekao je Džastin i dodao je da mu je tad prišao instruktor ronjenja, koji mu je dao respirator za hitne slučajeve kako bi bez problema mogao disati pod vodom.

"Medeni mesec nam se mogao pretvoriti u noćnu moru. Ali naučio sam da ronim", našalio se glumac, koji je pohvalio instruktora zbog brze reakcije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track