STRAH OD OGLEDALA, OFINGERA I KVAKA: Ovo su bizarne fobije poznatih ličnosti
Foto: Profimedia, AP

Iznenadićete se

STRAH OD OGLEDALA, OFINGERA I KVAKA: Ovo su bizarne fobije poznatih ličnosti

Pop kultura -
Veliki broj ljudi ima razvijen strah od nečega. Razlozi za fobije mogu biti razni, od onih normalnih i opravdanih, pa sve do onih bizarnih.

Tako naprimer vlasnica čuvenog hita "Hello" ima strah do galebova. Adel ne može da podnese da se nađe u blizini ovih ptica, a strah je razvila još kao devojčica kada ju je glaeb napao prilikom čega joj je oteo sladoled. Skarlet Johanson baš kao i Adel ima strah od ptica koje su je napale dok je bila mala.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Bivši fudbaler Dejvid Bekam je "alergičan" na nered. On je opsednut time i ne može da boravi u prostoriji gde su rasturene stvari.

Kajli Minog ima strah od ofingera. Ona je i sama svesna da je njen strah bizaran, ali kako kaže ne može da kači stvari na ofingere i da ih stavlja u ormar. Plastični, drveni, metalni, svaki ofinger joj smeta.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Reper Pi Didi ne sme da vidi duži prst od palca. On tvrdi da ima grozan osećaj kada ugleda tako nešto.

Voditeljka Opra Vinfri ne može da podnese kada neko u njenom prisustvu žvaće žvaku. Opra žvake ne podnosi od detinjsta, zato što ih je njena baka lepila svuda po kući i to u tolikim količinama da je stvarala naslage.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Glumica Kameron Dijaz se boji kvake na vratima, pa je tako angažovala čoveka koji dira ručke umesto nje.Nikol Kidman ima strah leptira. Kao mala je uvek išla zaobilaznim putem kako ne bi naletela na leptire.

Mnogi pomisli da je u pitanju greška, verovali ili ne Pamela Anderson ima strah od ogledala. Iako su muškarci opčinjeni njenim izgledom, glumica se užasava od ogledala i odraza koji u njemu vidi.

Foto Printskrin/Fejsbuk
Foto Printskrin/Fejsbuk

Rep zvezda Niki Minaž se boji pokretnih stepenica, što je otkrila u jednoj emisiji. Ona je trebala da stane na stepenice, što nikako nije mogla da uadi.

Megan Foks ima fobiju od papira i ježi se kada ga dodiruje. Kada mora da nauči neki scenario, Megan dok okreće stranice mora da ima kofu vode pored sebe da umače prste.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(ibtimes)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track