(FOTO) Ovo su 6 slavnih muškaraca koji su javno bili u vezi sa maloletnicama
Foto: Profimedia

Ljubav ne pita za godine

(FOTO) Ovo su 6 slavnih muškaraca koji su javno bili u vezi sa maloletnicama

Pop kultura -
Neki slavni muškarci započinjali su veze s tinejdžerkama, a svoje romanse nisu ni sakrivali, iako je u nekim američkim državama takav odnos čak i kažnjiv.

Soni BonoPevač je upoznao Šer (69) kada je njoj bilo tek 16 godina i zaposlio ju je kao svoju spremačicu. Soni, tada 27-godišnjak, pomogao je Šer da započne svoju muzičku karijeru, što je ona tada već godinama pokušavala.

Ubrzo su počeli da sarađuju i započeli svoj slavni duo. Venčali su se 1964., kada je Šer imala 18 godina. Rastali su se 11 godina kasnije.

Soni i Šer, foto printskrin
Soni i Šer, foto printskrin

Vilmer ValderamaZvezda serije "Vesele sedamdesete" ne skriva da voli tinejdžerke. S pevačicom Mendi Mur bio je kada je njoj bilo 16 godina, a njemu 20. Četiri godine kasnije, započeo je vezu s tada 17-godišnjom Lindzi Lohan. Svoju vezu s pevačicom Demi Lovato počeo je kada je njoj bilo 17 godina, a njemu 35.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Džeri SajnfeldKomičar je bio na vrhuncu svoje karijere zbog hit serije "Sajnfeld" kada mu je bilo 38 godina, a tada je i upoznao Šošanu, koja je imala 17 godina i bila učenica srednje škole. Bili su u vezi pet godina. Kada bi Sajnfelda pitali o velikog razlici u godinama, on bi rekao da je "Šošana osoba, a ne broj godina" i da se "jednostavno dobro slažu".

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Daf HačinsonDaf, koji je glumio s Tomom Hanksom u filmu "Zelena milja", započeo je vezu s 16-godišnjom Kortni Stoden. Njemu je tada bilo 50 godina. Par se ubrzo venčao, uz pisano odobrenje njenih roditelja. Snimili su sopstveni rijaliti i nisu ih zamarale osude na račun razlike u godinama. Rastali su se krajem 2013., ali ubrzo su se pomirili, a nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka.

Pol VokerSamo dva dana nakon njegove smrti, pojavile su se glasine da je svoju vezu s Džesmin Pilčard Gosnel započeo kada je njoj bilo 16 godina, a njemu 32. Par se navodno verio kada je ona napunila 19, a Polova ćerka tada je imala 9 godina.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Elvis PrisliKralj rokenrola zaljubio se u Prisilu na žurki u svom domu kada je ona imala samo 14 godina. Dve godine nakon toga, Elvis ju je vodio u divlje provode Las Vegasom, dok su njeni roditelji mislili da je u Elvisovom losanđeleškom domu. Nakon gotovo sedam godina veze, par se venčao 1966. godine.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track