VELIKI USPEH LATINO FORMACIJE VRAČAR: Polufinale na Svetskom prvenstvu, i to bez finansijske pomoći!
Foto: FB

Uspeh u Beču

VELIKI USPEH LATINO FORMACIJE VRAČAR: Polufinale na Svetskom prvenstvu, i to bez finansijske pomoći!

Pop kultura -
Plesni klub Vračar i njihov formacijski tim osvojili su 12. mesto na WDSF Svetskom kupu u latino plesovima, ples u formaciji.

Nikola Mandić, sportski direktor u Plesnom klubu "Vračar", rekao je da je ponosan na svoje takmičare koje je trenirao i da mu se ostvario jedan od snova.

"I konačno jedan od mojih snova se ostvario. Šta reci za prethodni vikend u kome sam doživeo više stvari nego što pojedini ljudi dožive za pola svog života. Uspeli smo zajedno nešto što nam nije polazilo za rukom u poslednjih nekoliko godina", rekao je Mandić.

I konacno jedan od mojih snova se ostvario...sta reci za predhodni vikend u kome sam doziveo vise stvari nego sto...

Posted by Nikola Mandic on Monday, 14 December 2015

Da se naporan rad i trening isplati, dokazali su i mladi plesaći iz Plesnog kluba Vračar, iako, kako Nikola kaže, nisu imali finansijsku podršku. "Ove godine Svetsko prvenstvo u disciplini latino-američke formacije održalo se u Beču. Pripreme za takmičenje su bile intenzivne. Imali smo tu privilegiju da delimo podijum, rame uz rame, s najboljim timovima iz sveta. Uprkos nedostatku podrške, pre svega finansijske, psihički jaki, uz mnogo truda, istrajali smo i pokazali još jednom da je Srbija mala zemlja velikih sportista", ponosno istice Mandić.

"Plasirali smo se u polufinale, što nam je dodatni motiv i odgovornost da sledeće godine u Bremenu ostvarimo još bolji rezultat", zaključio je sportski direktor u Plesnom klubu "Vračar".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track