(VIDEO) KIŠA SUZA U EMISIJI NIKAD NIJE KASNO: Potresna priča Anđelke Mandić rasplakala sve u studiju
Foto: Youtube/screenshot

Poplava emocija

(VIDEO) KIŠA SUZA U EMISIJI NIKAD NIJE KASNO: Potresna priča Anđelke Mandić rasplakala sve u studiju

Pop kultura -
Život Anđelke Mandić, ćerke solunskog ratnika, počeo je praktično u logoru na Starom Sajmištu, gde je sa svojom porodicom odvedena kada je imala samo 3 godine da bi kasnije bili prebačeni u logor na Banjici.
Foto:Youtube/screenshot
Foto:Youtube/screenshot

Tuzna i potresna priča ove jake žene nastavljena je posle oslobođenja Beograda kada je poslata na usvanje u jednu rusku porodicu zbog teške ekonomske situacije u kojoj je stekla muzičko obrazovanje. Njena karijera novinara i ratnog izveštača „Borbe“, obeležena je trajnim oštećenjem kičme kada je izveštavala sa ratišta u Egiptu.

Nakon njene životne priče, čiji je jedan deo ispričala na snimanju emisije i otpevane kozačke pesme “Jihav kozak za Dunaj“, a na konstataciju da je Anđelka sama došla na snimanje jer nema nikoga među živima, svi u studiju su redom zaplakali.

Eksplozija tuge i bola se prolomila vazduhom na šta je ova jaka i ponosna žena plačnim glasom rekla: “Nisam sama, večeras sam najbogatija jer imam Vas. Ovaj aplauz čekam ceo zivot." Emisija 'Nikad nije kasno', emitovaće se u nedelju 27.12.2015. od 21.00, na televiziji 'Prva'.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track