Ovo su najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2015. godinu
Foto: Printscreen Instagram

Izgovorili DA!

Ovo su najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2015. godinu

Pop kultura -
Godinu za nama obeležili su razni događaji. Pojedne holivudske ličnosti su rešile da promene svoj život i izgovore sudbonosno "da". Predstavaljamo vam top 5 venčanja o kojima se dosta pisalo.

Kameron Dijaz i Bendži Meden - Njih dvoje su otvorili godinu venčanjem 6.januara. Iako je prošlo gotovo godinu dana idanas nije poznato kako je izgledao vereničkiprsten. Takođe, javnost i pored sveradoznalosti ne zna detalje o venčanju koje je održano među bliskim prijateljima.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Sofija Helkvist i Princ Karl Filip od Švedske - Jedno kraljevsko venčanje, iako mlada nijeplave krvi. Šta više, Sofija je kao mlađaučestvovala u tv rijalitiju, ali to nije bilaprepreka. Ipak su to švedski rijalitiji. Princ Filip nije jedini u porodici napravio takav izbor, pošto se njegova sestra princeza Viktorija udala za svoj ličnog trenera, dok je njegova mlađa sestra princeza Medlin postala gospođa američko-britanskog biznismena Kristofera O Nila.

Foto Twitter
Foto Twitter

Mila Kunis i Ešton Kučer - Nekadašnji partneri u seriji “Lude 70-te” dostagodina kasnije postali su i bračni par. Njihdvoje su rekli “da” tokom proslave Dana državnosti SAD 4. jula na ultra-tajnoj zabavi. Koliko je tajna bila svečanosti govori podatakda su gosti dobili obaveštenje o mestu ivremenu svega 24 sata ranije. Pretpostavlja seda je mesto venčanja bila vila njihovog prijatelja, menadžera Madone i U2.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Dženifer Aniston i Džastin Teru - Jedna od najpoznatijih glumica koje nisu marile za brak konačno je izgovorila “da”.Posle skoro tri godine od veridbe Dženifer i Džastin su u svjojoj kući na Bel Eru u krugu prijatelja otišli korak dalje. Tog avgustovskog dana okupilo se oko 70 najbližih prijtelja i članova porodice.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Sofija Vergara i Džo Mananđelo - Poslednje u nisu selebriti venčanja bilo je ono između Sofije Vergare i Džoa Mananđela. Njih dvoje su izgovorili večne zavete pred oko 400 gostiju na ceremoniji u Palm Biču - Florida. Mladoženja je još godinu dana pre novembarske svadbe zatražio Sofijinu ruku, no morao je da bude strpljiv za svoju devojku iz snova. Upućeni kažu da je žurka bila izuzetna, a da su gosti ostali do šest sati izjutra. Da se pamti.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track