Najnovije vesti

Ovo su najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2015. godinu
Foto: Printscreen Instagram

Izgovorili DA!

Ovo su najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2015. godinu

Pop kultura
Godinu za nama obeležili su razni događaji. Pojedne holivudske ličnosti su rešile da promene svoj život i izgovore sudbonosno "da". Predstavaljamo vam top 5 venčanja o kojima se dosta pisalo.

Kameron Dijaz i Bendži Meden - Njih dvoje su otvorili godinu venčanjem 6.januara. Iako je prošlo gotovo godinu dana idanas nije poznato kako je izgledao vereničkiprsten. Takođe, javnost i pored sveradoznalosti ne zna detalje o venčanju koje je održano među bliskim prijateljima.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Sofija Helkvist i Princ Karl Filip od Švedske - Jedno kraljevsko venčanje, iako mlada nijeplave krvi. Šta više, Sofija je kao mlađaučestvovala u tv rijalitiju, ali to nije bilaprepreka. Ipak su to švedski rijalitiji. Princ Filip nije jedini u porodici napravio takav izbor, pošto se njegova sestra princeza Viktorija udala za svoj ličnog trenera, dok je njegova mlađa sestra princeza Medlin postala gospođa američko-britanskog biznismena Kristofera O Nila.

Foto Twitter
Foto Twitter

Mila Kunis i Ešton Kučer - Nekadašnji partneri u seriji “Lude 70-te” dostagodina kasnije postali su i bračni par. Njihdvoje su rekli “da” tokom proslave Dana državnosti SAD 4. jula na ultra-tajnoj zabavi. Koliko je tajna bila svečanosti govori podatakda su gosti dobili obaveštenje o mestu ivremenu svega 24 sata ranije. Pretpostavlja seda je mesto venčanja bila vila njihovog prijatelja, menadžera Madone i U2.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Dženifer Aniston i Džastin Teru - Jedna od najpoznatijih glumica koje nisu marile za brak konačno je izgovorila “da”.Posle skoro tri godine od veridbe Dženifer i Džastin su u svjojoj kući na Bel Eru u krugu prijatelja otišli korak dalje. Tog avgustovskog dana okupilo se oko 70 najbližih prijtelja i članova porodice.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Sofija Vergara i Džo Mananđelo - Poslednje u nisu selebriti venčanja bilo je ono između Sofije Vergare i Džoa Mananđela. Njih dvoje su izgovorili večne zavete pred oko 400 gostiju na ceremoniji u Palm Biču - Florida. Mladoženja je još godinu dana pre novembarske svadbe zatražio Sofijinu ruku, no morao je da bude strpljiv za svoju devojku iz snova. Upućeni kažu da je žurka bila izuzetna, a da su gosti ostali do šest sati izjutra. Da se pamti.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Hello)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...