NOVA LJUBAV U HOLIVUDU: Doktor Šepard smuvao Dženifer Garner
Foto: Twitter

Holivudski tračevi

NOVA LJUBAV U HOLIVUDU: Doktor Šepard smuvao Dženifer Garner

Pop kultura -
Patrik Dempsi, najpoznatiji po ulozi doktora Dereka Šeparda iz serije "Uvod u anatomiju",odnedavno u vezi je sa koleginicom Dženifer Garner.

Prvi korak napravila Dženifer koja je pozvala Patrika na kafu a budući da su prijatelji godinama, poziv na kafu nije bio iznenađenje.

Ipak, kako tvrde izvori bliski novopečenom holivudskom paru, varnice su odmah sevnule između kolega glumaca. Partik je ubrzo pozvao Dženifer na drugi sastanak, a neimenovani izvor za američke medije tvrdi da je taj sastanak trajao ceo vikend.

I Dženifer i Patrik imaju brak iz sebe. Zvezda serije "Uvod u antomiju" u januaru ove godine razveo se od supruge Džilijan nakon više od 15 godina braka tokom kog su dobili troje dece. Dženifer je nedavno okončala desetogoišnji brak sa kolegom Benom Aflekom.

O razvodu jednog od najpoznatijih holivudskih parova, brujali su mediji širom sveta, a kao razlozi pominjani su Benovi problemi sa alkoholom, ali i afera koju je imao sa dadiljom njihovo troje dece. Dženifer i Patrik dokazali su da funkcionišu kao par, bar na filmskom platnu. U to smo imali prilike da se uverimo 2009. godine u filmu "Dan zaljubljenih".

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track