VELIKO ČAROLIJINO FINALE: Dečak iz Podgorice odneo pobedu
Foto: G.Doll

Nova mlada nada

VELIKO ČAROLIJINO FINALE: Dečak iz Podgorice odneo pobedu

Pop kultura -
Veliko finale dečijeg festivala "Čarolija" održano je u prepunom centru Sava. Ovim je krunisana višemesečna zabava za mališane, ali i potraga za najtalentovanijim dečjim glasom širom regiona kroz audicije.

Konkurencija je bila velika, a pobedu je odneo Relja Cvetković, mlada nada iz Podgorice. Pobednik festivala, kaže da nije došao radi pobede, već radi druženja.Festival nove dečije muzike "Čarolija" počeo je svoj život pre čitavih deset godina kao projekat entuzijasta okupljenih oko ideje da je neophodno iznova oživeti i popularizovati muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu. Čarolijanci su poželeli da nastupaju bar još toliko!

Foto G.Doll
Foto G.Doll

"Kad se spoje snaga i ta muzika čarolija je neizbežna. Nismo ni mogli da očekujemo drugačije, a možda nas je štitio taj čarobni naziv "Čarolija"", rekla je Leontina Vukomanović, umetnički direktor festivala.Publiku je zabavljao i čuveni dečiji hor "Čarolija" sa repertoarom posebno pripremljenim za ovu priliku, na temu bezbednosti u saobraćaju.

Foto G.Doll
Foto G.Doll

(mojatv.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track