Marija Karan daje 20.000 dolara za porođaj!
Foto: Profimedia

Holivudski tretman za srpsku glumicu

Marija Karan daje 20.000 dolara za porođaj!

Pop kultura -
Otkako se pre dve godine udala za Džoela Lubina i preselila u Los Anđeles, Marija Karan uživa u raskošnom životu na kojem bi joj pozavidele mnoge koleginice

Marija Karan, zvezda filma „Kad porastem, biću Kengur“ odlučila je da sina rodi u bolnici gde su svoje naslednike na svet donele i Penelope Kruz, Mila Jovović i Hale BeriOtkako se pre dve godine udala za Džoela Lubina i preselila u Los Anđeles, Marija Karan uživa u raskošnom životu na kojem bi joj pozavidele mnoge koleginice.Njoj muž ispunjava svaku želju, pa se tako pobrinuo i da srpska glumica dobije najbolji tretman i kada bude rađala njihovo prvo dete. Marija, koja je u šestom mesecu trudnoće, i Džoel rezervisali su apartman u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu, gde su svoje naslednike rodile i Penelope Kruz, Mila Jovović i Hale Beri. Zvezdu filma „Kad porastem, biću Kengur“ boravak u bolnici koštaće oko 20.000 dolara.- Marija i Džoel ništa ne prepuštaju slučaju kada je o njenoj trudnoći reč. Čim su saznali da će postati roditelji, odabrali su najbolje lekare i ne žale novac za porođaj u bolnici gde su decu rodile najpoznatije svetske glumice. Oni su već rezervisali apartman sa pogledom na Tihi okean, u kome će sve vreme sa Marijom boraviti i njen suprug - otkriva naš izvor blizak glumici.Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Karanovom, ali je njen broj telefona poznat redakciji do zaključenja broja bio nedostupan.(Lj. S.)

Sve za ljubavPREŠAO U PRAVOSLAVLJEMarija Karan udala se za holivudskog producenta Džoela Lubina u maju 2014. To je bila kruna njihove dvogodišnje ljubavi. Venčanje je obavljeno u crkvi Ružica na Kalemegdanu, a Amerikanac je zbog srpske glumice prešao u pravoslavlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track