SERGEJ TRIFUNOVIĆ FORMIRAO VLADU: Đuričko premijer, evo ko su ministri
Foto: Printscreen/Instagram

Predizborna

SERGEJ TRIFUNOVIĆ FORMIRAO VLADU: Đuričko premijer, evo ko su ministri

Pop kultura -
Glumac Sergej Trifunović odlučio je da formira vladu koju bi činile njegove kolege. On je na predložio koji bi glumac mogao da se nađe na čelu ministarstava.

Pošto su on i Nikola Đuričko zaista posetili zgradu Vlade i iskoristili priliku da se slikaju u fotelji uz zastavu, poput patriotski nastrojenih političara, Trifunović je dobio inspiraciju za ovaj poduhvat.

"Đuričko je već ušao u vladu koju sastavljam jer idu izbori. Zasad stvari stoje ovako: Nebojša Glogovac je ministar saobraćaja, Vlasta Velisavljević je ministar za sport i omladinu, Dragan Bjelogrlić je na čelu finansija, a Nataša Ninković ekonomije. Vojin Ćetković je ministar poljoprivrede i pecanja, kulturu ćemo po difoltu dati nekom ko nema veze s njom (verovatno Marijanu Rističeviću)", našalio se Trifunović, prenosi Alo.

Jednoglasno se složio sa virtuelnim prijateljima da Đuričku najbolje stoji pozicija premijera, koju trenutno obavlja Aleksandar Vučić, te da bi mogao da sedne u njegovu fotelju. Bolje Nenad Jezdić da bude bude ministar poljoprivrede, a Vojin Ćetković neka bude na čelu Vojske. Ti bi mogao da budeš ministar spoljnih poslova, a Andriji Miloševiću bismo mogli da damo novo ministarstvo za šalu i komiku (napaćen nam je narod). Mimu Karadžića stavi za ministra turizma, Dragana Nikolića za ministra energetike, a Milenu za gospođu ministarku. Srđan Todorović bi mogao da bude ministar policije, da kontroliše cirkulaciju šećerne vodice iz Bugarske - samo su neki od predloga koje je Trifunović usvojio bez pogovora.

Nikola Kojo ozbiljan protivkandidat za premijeraIako su se mnogi složili da bi funkciju Aleksandra Vučića najbolje obavljao Nikola Đuričko, mnogi smatraju da bi se na toj poziciji snašao i Nikola Kojo."Postavi Nikolu za premijera i milina", stoji u predlogu izmene Sergejevog spiska, koji još nije konačan. S obzirom na to da ima još vremena do okončanja izbora, možda će doći do nekih rotacija, u zavisnosti od glasanja glumaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track