ZVEZDA MONTEVIDEA NE DA NASLEDNICU: Aleksandar Radojičić za ćerku se bori u sudu!
Foto: Printscreen

Kontratužba

ZVEZDA MONTEVIDEA NE DA NASLEDNICU: Aleksandar Radojičić za ćerku se bori u sudu!

Pop kultura -
Glumac Aleksandar Radojčić više od godinu dana se bori za starateljstvo nad svojom ćerkom Ajom.

Dok su čekali da suđenje počne, Aleksandar i njegova bivša partnerka Jelena nisu razmenili nijednu reč. Glumac je bio vidno neraspoložen.

"Stvarno je glup povod. Ne želim da dajem nikakve izjave. Razumem vaš posao, ali ovo su privatne stvari koje se ne tiču javnosti", rekao je Aleksandar Radojičić.

Naime, poznati glumac više od godinu dana vodi borbu sa bivšom partnerkom Jelenom Melezović oko starateljstva nad njihovom ćerkom Ajom. Tužbu za starateljstvo je podnela Jelena, a on je odgovorio protivtužbom. Aleksandar i Jelena živeli su u vanbračnoj zajednici tri godine, boravili su u Beogradu, a nakon raskida Jelena se sa ćerkicom vratila kod roditelja u Zrenjanin.

Radojičić je pred sudsku zgradu došao dvadesetak minuta pre početka ročišta, nekoga je zvao mobilnim telefonom, a potom je otišao u kafić na jezeru kod suda. U sudskom hodniku bio je distanciran od supruge nekih desetak metara i nisu komunicirali. Oboje bivših vanbračnih supružnika bili su istrajni u stavu da neće davati izjave dok se sudski spor ne okonča. Kako dalje nezvanično sazanjemo, sudski postupak u ovom predmetu biće nastavljen uz određeno veštačenje.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track