(FOTO) Pevač (58) šokirao pojavom: Lice mu se raspada od operacija, a njega briga!
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

(FOTO) Pevač (58) šokirao pojavom: Lice mu se raspada od operacija, a njega briga!

Pop kultura -
Iako je Pit Berns otvoreno i bez imalo stida oduvek govorio o svim svojim plastičnim operacijama, njegovo sinoćno pojavljivanje u američkom rijaliti programu ostavio je javnost bez teksta

Frontmen grupe "Dead or Alive", koja je vrhunac popularnosti doživela osamdesetih godina prošlog veka, svojom pojavom na televiziji ostavio je gledaoce u šoku, piše Stil.Iako je Pit Berns otvoreno i bez imalo stida oduvek govorio o svim svojim plastičnim operacijama, njegovo sinoćno pojavljivanje u američkom rijaliti programu Veliki brat ostavio je sve bez teksta, piše Daily Mail.Više je nego očigledno da je 58-godišnji pevač ponovo korigovao svoje lice, i po ko zna koji put preterao u tome.

"Zašto?", "Šta je to uradio sa svojim licem", pitaju se mnogi."Bestraga, Pit Berns mora da smanji doživljaj sa plastičnim zahvatima, izgleda kao prava noćna mora", napisao je jedan od korisnika Tvitera.

Među komentarima koji su sinoć "zapalili" Tviter nakon muzičkog nastupa pevača, bilo je i onih jako uvredljivog karaktera."Za slučaj da je neko propustio... Hvala za sve lepe tvitove, ali i one ružne. Koga briga!", napisao je Pit jutros na svom profilu.Pročitajte još na portalu Stil:Lice joj se raspada od botoksa, a ona tvrdi da je zadovoljna: Smeje joj se celi Holivud! (FOTO)Do lepote po svaku cenu: Žena (56) opsednuta silikonima, evo šta je napravila od sebe!Nekada lepotica, danas primer loše estetske hirurgije: Neuspela korekcija nosa Nikol Kidman! (FOTO)Ovo je njihovo pravo lice: Poznate zvezde pre i posle plastičnih operacija! (FOTO)Pre 50 godina je hipnotisala svet: Oličenje lepote i slavni seks simbol danas izgleda ovako! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track