Danijel Krejg: Zabole me ko će biti novi Bond!
Foto: AP

Nije više tajni agent

Danijel Krejg: Zabole me ko će biti novi Bond!

Pop kultura -
Glumac prihvatio angažman u novoj seriji „Pjuriti“ i odustao od nastavka franšize o agentu 007

Danijel Krejg (47), nakon snimljena četiri nastavka filmske sage o najpoznatijem tajnom agentu, ne želi više da igra agenta Džejmsa Bonda!Glumac je, kako pišu britanski mediji, potpisao ugovor za snimanje američke serije „Pjuriti“, a njegova odluka veliki je udarac za producente, jer je od angažmana za novu priču odustao i reditelj Sem Mendez.

Krejg je glumio u filmovima „Kazino rojal“, „Zrno utehe“, „Skajfol“ i „Spektra“. Ipak, odustajanje nije potpuno iznenađenje, jer je u intervjuu koji je u oktobru dao britanskom magazinu Tajm aut rekao da bi pre sebi pokušao da oduzme život nego da još jednom bude 007.

- Trenutno bih radije razbio ovu čašu i presekao sebi vene. Ni po koju cenu ne želim više da igram Bonda. S tim sam završio. Gotovo je. Sve što sad želim je da krenem dalje - kazao je tada Krejg.Ipak, izjava koju je sad dao za San bila je još grublja. Naglasio je da ga ne interesuje da li će ga naslediti Dejmijan Luis, Tom Hardi, Henri Kavil, Idris Elba ili Majkl Fasbender.- Vidite, zabole me! Neka im je sa srećom - poručio je Krejg, koji u proseku po nastavku bio plaćen oko 12 miliona evra.Inače, serija „Purity“ ekranizacija je romana Džonatana Franzena, a Krejg će glumiti Nemca Andreasa Volfa, koji pomaže Amerikanki Pjuriti da nađe svog oca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track