(FOTO) Ivana Tramp napunila 67 godina: Žena sa telom koje odbija da ostari!
Foto: Profoimedia

SVAKA ČAST

(FOTO) Ivana Tramp napunila 67 godina: Žena sa telom koje odbija da ostari!

Pop kultura -
Majka troje dece od rane mladosti bavila se skijanjem, za koje kaže da je zaslužno čak i za njen današnji izgled, jer joj je zauvek oblikovalo telo

Ivana Tramp, bivša supruga američkog milijardera Donalda Trampa, danas proslavlja svoj 67. rođendan.Bogata dama češkog porekla, čiji su život obeležile burne ljubavne veze, često i sa mlađim muškarcima, i dan danas može da se pohvali odličnom formom i skladnim telom na kojem bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe žene, prenosi potal Stil.

Ivana, majka troje dece, sinova Donalnda Juniora i Erika, i ćerke Ivanke Tramp, od rane mladosti bavila se skijanjem, za koje kaže da je zaslužno čak i za njen današnji izgled, jer joj je zauvek oblikovalo telo.Naravno, kako bi izbegla gojenje, za koje priznaje da mu je sklona, Ivana pazi na ishranu i trudi se da u rutinu uključi što više fizičke aktivnosti, među kojima dominiraju duge šetnje i plivanje.Zato danas, iako uveliko gazi sedmu deceniju života, Ivana može da se skine u bikini bez ikakvog problema.

Logično, na njenoj koži se vide znakovi protoka vremena, ali je i dalje ponosna na svoj stas, vrlo atipičan za njene godine.Ni njeno lice ne odaje tačno godište iz krštenice, što je takođe zasluga brige o načinu života.Redovna nega i pravilna ishrana učinile su da u 67. godini izgleda, po mišljenju mnogih, bar 15 godina mlađe, što je čak i u ovim godinama čini izuzetno privlačnom mnogim muškarcima, koji su uvek bili deo njenog života.Pročitajte još na portalu Stil:Danas puni 50 godina: Slavna manekenka pokazala kako izgleda normalno telo žene! (FOTO)Popijte jabukovo sirće i med svako jutro i rešite se ovih 10 zdravstvenih problema!6 bolova koje ne smete da ignorišete: Javite se doktoru, sekunde su u pitanju!Nisu mogle gore da se obuku: Najružnije maturske haljine! (VIDEO)Noć provela sa Kristijanom Ronaldom, pa se javno pohvalila na televiziji: Bilo je ludo! (FOTO,VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track