PREDSTAVA ODIGRANA 1.650 PUT: Vlasta i Rada ponovo zaigrali u Bubi u uhu
Foto: Dragan Kadić

Jubilej komada Ljubiše Ristića

PREDSTAVA ODIGRANA 1.650 PUT: Vlasta i Rada ponovo zaigrali u Bubi u uhu

Pop kultura -
Srećna sam i radosna što sam mogla da se poklonim publici s mladim glumcima koji su nas nasledili u predstavi, kaže Ðuričinova

Kultna predstava Ljubiše Ristića „Buba u uhu“ odigrana je 1.650. put na sceni Sava centra.Mlade glumce velikim aplauzom pozdravila je publika, a na pozornicu je, na oduševljenje oko 3.000 ljudi, u jednom trenutku uskočio član prve „Bube“ Vlasta Velisavljević i zaigrao uz nekoliko replika. Ubrzo mu se pridružila i Rada Ðuričin i čestitala novoj postavi, koja će nastaviti dugu tradiciju klasičnog komada s Nikolom Simićem. Među prisutnima mogle su se primetiti sve generacije, čak su bile i bake i deke koji su gledali premijeru 1971, kad je igrana kao diplomska predstava Ljubiše Ristića.

Drim-tim... Rada, Ljubiša i Vlasta
Drim-tim... Rada, Ljubiša i Vlasta

Nakon Simićeve smrti, reditelj i Rada okupili su sadašnju ekipu glumaca, koja se preselila u KPGT, a čine je Lazar Jovanov, Mihajlo Perišić, Bogdan Trifunović, Nikola Ivackov, Novak Simić, Ana Kostovska, Obrad Radulović, Tašana Ðorđević, Marina Rakić i drugi.- Ovo što vidim me jako raduje i budi divne emocije. Zbog povrede ovoga puta nisam mogla da skačem po sceni, ali srećna sam što sam mogla da se poklonim - rekla je Rada za Kurir.Među mnogobrojnom publikom bili su i Dragan Džajić i bivši ministar policije Dušan Mihajlović.

Naslednici... Ristićevi studenti
Naslednici... Ristićevi studenti

(M. C.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track