(VIDEO) SKINULE SE ZBOG OSKARA: Glumice koje su uradile sve zbog prestižne nagrade
Foto: Youtube Printscreen

Ogoljeni Oskar

(VIDEO) SKINULE SE ZBOG OSKARA: Glumice koje su uradile sve zbog prestižne nagrade

Pop kultura -

Pored zapažene glume koja ih je okitila zlatnom statuetom, ove glumice su mamile poglede i zanosnim telom.

Dok svi željno iščekuju 88. dodelu Oskara, najvažniju Holivudsku noć, prisetićemo se glumica koje su otišle korak dalje u borbi za najprestižniju nagradu.

1. Kejt Vinslet

Svi se sećamo čuvene nage scene iz Titanika, međutim to nije bila jedina prilika da vidimo Kejt u ovakvom izdanju. U filmu "The Reader" iz 2008 za koji je uzela Oskar (njena šesta nominacija!) pokazala je još više.

2. Šarliz Teron

Danas je znamo kao glumicu koja je ukrotila "Pobesnelog Maksa" i sex ikonu, ali film gde je najviše pokazala je "Monster" iz 2004. Priznaćemo, ovo možda nije njeno najbolje izdanje, ali je svakako zaslužila priznanje za ulogu serijskog ubice Ejlin Vurnos.

3. Hali Beri

Svoju prvu nominaciju i pobedu ostvarila je u fimu "Bal Monstruma". Ipak ulogu supruge osuđenog ubice zasenila je vruća scena seksa sa kolegom Bili Bob Torntonom.

4. Natali Portman

Fanovi "Star Wars" franšize kritikovali su je zbog ravne glume ali su potajno sanjali njene obline. Filmom "Black Swan" ućutkala je sve zasluženim Oskarom.

5. Gvinet Paltrou

Mnogi smatraju da Gvinet nije zaslužila Oskara te 1998. za ulogu u "Zaljubljenom Šekspiru", međutim oslobođanje ženstvenosti u čuvenoj sceni nije ostavilo ravnodušne samo mušku populaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track