(VIDEO) MADONA PLAKALA NA KONCERTU: Pevačica izgubila starateljstvo nad sinom
Foto: Profimedia

Neutešna

(VIDEO) MADONA PLAKALA NA KONCERTU: Pevačica izgubila starateljstvo nad sinom

Pop kultura -
Madona je izgubila starateljstvo nad sinom Rokom (15) što je slomilo pevačicu. Roko ne želi da živi sa mamom, već sa ocem Gajom Ričijem u Velikoj Britaniji.

"Ne postoji jača ljubav od one koju majka oseća prema svom sinu. Nadam se da će me čuti, da shvati koliko mi nedostaje", rekla je kroz suze kraljica popa na koncertu u Ouklandu i Roku posvetila pesmu "La vie en rose".Sud je doneo odluku da Roko do leta bude kod oca, kada će biti doneta konačna presuda, a borba za starateljstvo počela je u decembru prošle godine, kada je pevačicin sin napustio majčinu turneju i otišao u Englesku kod oca.

Na poslednjem ročištu sud je naredio Madoni i Ričiju da sve probleme reše van suda a nakon toga pevačica je pristala da Roko bude s tatom, a dobila je i obećanje da će imati određeni roditeljski uticaj na vaspitanje svog sina.

"On želi da bude s tatom, ali to ne znači da ćee ona prestati da mu bude majka. Neće prestati da se bori za to da Roko bude siguran i da ima sve što mu je potrebno. Ne razume zašto je došlo do ovoga. Ceo svet joj se srušio", ispričao je za američke medije Madonin prijatelj.

(Telegraph.co)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track