(VIDEO) GDE SU BILE PRE NEGO ŠTO SU POSTALE SLAVNE: Dame koje izašle iz sene svojih kolega
Foto: Facebook Printscreen

Nepoznate slavne žene

(VIDEO) GDE SU BILE PRE NEGO ŠTO SU POSTALE SLAVNE: Dame koje izašle iz sene svojih kolega

Pop kultura -
Danas se nalaze na listama najlepših, najbogatijih i najpoznatijih žena sveta, a nekad su stajale u senci kolega.

1. Anđelina Žoli

Iz današnjeg ugla čini se da je oduvek bila slavna, naročito ako uzmemo u obzir da je ćerka legendarnog glumca Džon Vojta, ali lepa Anđa imala je relativno skromne početke - u spotu "Roling Stonsa" za pesmu "Anibody seen my baby".

2. Keti Peri

Pre internacionalnog hita "I kissed a girl", Keti je ljubila Trevija Mekoja, frontmena "Gym Class Heroes" u spotu za pesmu "Cupid's Chokehold". Možda bi danas trebalo da zamene uloge, pošto je Trevi zaboravljen, dok je Keti, uz Bijonse i Adel, najpoznatija pevačica današnjice.

3. Keša

Kad smo već pomenuli pesmu "I kissed a girl", valja napomenuti da se Keša ludo zabavljala kao statista u spotu za tu pesmu. Nakon hita "Tik tok", njena karijera počela je da otkucava poput tempirane bombe.

4. Kortni Koks

Zvezda "Prijatelja" Kortni Koks đuskala je u mraku sa Brus Springstinom u "Dancing in the dark".

5. Eva Mendez

Danas srećno udata za najpoželjnijeg muškog glumca Rajana Goslinga, najpoželjnija glumica Eva je prvi greh počinila u spotu benda "Aerosmith".

6. Dženifer Lopez

Žena čija je zadnjica osigurana na vrtoglavih 27 miliona dolara, nekada je istom vrckala u spotu Dženet Džekson. U to vreme se prosto bavila onim što najbolje zna - plesom. Gledaćemo joj kroz prste što se vokalnih sposobnosti tiče, ali bi glumu u filmovima definitivno mogla da prepusti nekom drugom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track