PREMIJERA: Boda Ninković igra tatu kung-fu pande
Foto: Damir Dervisagic

Svetski animirani hit stiže u srpske bioskope

PREMIJERA: Boda Ninković igra tatu kung-fu pande

Pop kultura -
Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu vraća se sa najvećom avanturom do sada u kojoj nespretni panda Po pronalazi svog davno izgubljenog oca

Film „Kung-fu panda 3“ premijerno će biti prikazan u Srbiji u nedelju u bioskopu „Sinepleks“ u „Delta sitiju“, dok će se naći na repertoaru od 17. marta. Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu vraća se sa najvećom avanturom do sada u kojoj nespretni panda Po pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do skrivenog sela, koje je dom jednako nestašnih i smešnih pandi. Glas glavnom junaku dao je glumac Miloš Samolov, dok Poovog pravog oca igra Boda Ninković.

U sinhronizaciji glas majstoru kung-fua Šifuu pozajmljuje Voja Brajović, a „Furioznu petorku“ čine Katarina Žutić (majstor Tigrica), Marko Marković (majstor Ždral), Milan Tubić (majstor Bogomoljka), Milan Antonić (majstor Majmun) i Jelena Petrović (majstor Zmija). Slobodan Tešić igra lik Gospodina Pinga, a Marija Mikić žensku pandu Mej Mej.Tri puta po dve karte za premijeru filma možete dobiti i vi ukoliko pozovete naše redakciju danas od 9.00 do 9.05 sati na telefon 011/635-71-00. A ukoliko želite da saznate sve ono što niste znali o pandama, posetite tokom ovog vikenda „Panda selo“ u „Ušću“, gde će u saradnji sa Svetskim fondom za prirodu biti organizovana i edukativna izložba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track