(VIDEO) GAGA I MILENA 45 GODINA OBRAZ UZ OBRAZ: Evo šta je bio ključ uspeha njihovog braka

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Slavica

11-03-2016 10:16h
Normalni ljudi, idemo dalje,gospodjo Milena.

Stanko

11-03-2016 10:20h
Pokoj duši i večna slava Draganu.

ja

11-03-2016 10:25h
Jos kao mala sam zelela brak i ljubav kao njihovu,mio par koji odise toplinom.

Nikola stanojevic

11-03-2016 10:39h
Отишао је #PRLE, одвозио је свој #PoslednjiKrugUMonci , био и остао #NacionalnaKlasa!
Остаће #DzimiBarka увек међу нама, ту негде #NiNaNebuNiNaZemlji у вечитом #BalkanEkspres!
Поздрав #HadziZamfire видимо се у неком новом #SabirniCentar ти за нас никада нећеш бити #Otpisani!!!

Juraj Punčec

11-03-2016 11:02h
Gospođi Mileni izražavam svoju najdublju sućut, a Dragan neka počiva u miru! Bio je odličan glumac i jednako veliki čovjek za kojega se ne mogu sjetiti da je ikada za bilo koga izgovorio neku ružnu riječ!

milorad

11-03-2016 11:46h
dragan je vecen.......

pedja

11-03-2016 12:14h
Robert De Niro je americki Dragan Nikolic. Otisao je najbolji. Dok bude ljudi bice i Dragana Nikolica. U prvoj ligi uvek prvo mesto. Nacionalna klasa. Ko se boji smrti jos kad je gore Dragan Nikolic.

Lili

12-03-2016 02:02h
Pocivaj u miru LEGENDO!! Odrastala sam uz tebe i svo moje detinkstvo je oblezeno tvojim prisustvom, pravi beogradski smeker i nalzalost poslednji! Hvala i duboki naklon.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: