DA LI JE MAJKL DŽEKSON ŽIV? Dokazi koji čak mogu i da vas ubede da je pevač lažirao svoju smrt!

Teorija zavere!

DA LI JE MAJKL DŽEKSON ŽIV? Dokazi koji čak mogu i da vas ubede da je pevač lažirao svoju smrt!

Pop kultura -
Mnoge su teorije vezane za smrt kralja popa, Majkla Džeksona. najverniji fanovi tvrde da je pevač još uvek živ i stalno postavljaju nove dokaze.

Ova slika nastala je u Pertu, zapadna Australija u hodniku jednog hotela. Grupa ljudi prolazila je hodnikom kada je naletela na jednu osobu. Kada su se sudarili slučajno su uslikali fotografiju, a kada su je pogledali shvatili su da osoba jako liči na Majkla Džeksona. Dok su se okrenuli osoba je brzo otišla obučena u crno.

Ova fotografija nastala je nakon smrti kralja popa. Ko god da je ova zaokružena osoba ima jezivu sličnost sa Majklom Džeksonom. Da li je stvarno lažirao svoju smrt?

Ovo slika nalazi se na albumu "This is it". Na njegovim usnama ispisano je "Alive"/živ, iako je omot dizajniran tek nakon njegove smrti. Pogledajte i sami originalnu verziju bilo gde na internetu.

Dejv Dejv kaže da mu je Majkl Džekson bio inspiracija, a čovek se pojavio tek nakon smrti pevača. Ipak, sličnost je neverovatna i ostaviće vas da se pitate o njegovoj smrti dugo vremena.

Pogledajte i ovaj video za neverovatne dokaze:

(michaeljacksonnotdead)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track