(VIDEO) SESTRA MARAJE KERI PREKLINJE: Ne napuštaj me, umreću ako mi ne pomogneš!
Foto: Facebook Printscreen

Da li će biti tu za nju?

(VIDEO) SESTRA MARAJE KERI PREKLINJE: Ne napuštaj me, umreću ako mi ne pomogneš!

Pop kultura -
Maraja, volim te i očajnički mi je potrebna tvoja pomoć, izjavila je teško bolesna sestra poznate pevačice, koja se nada da će njih dve u ovim teškim momentima popraviti odnose.

Samo nekoliko meseci nakon što su je doktori spasili od smrti, Alison Keri, koja se dugo oporavlja od zavisnosti, ustanovljeno je da je HIV pozitivna. Preko joj potrebna finansijska pomoć kako bi isplatila bolničke troškove.

Da stvar bude još gora, kuća u kojoj Alison živi sa porodicom napadnuta je aprila prošle godine, i u tom napadu Alison je pretrpela povrede glave koje su uticale i na njeno psihičko stanje. Alison tek čeka komplikovana operacija na mozgu i kičmi, a i ako zahvati prođu uspešno, čekaće je duga fizikalna terapija i oporavak.

Brat Maraje i Alison, Morgan Keri, nada se da će poznata pevačica, čije bogatstvo magazin "Forbs" procenjuje na pola milijarde dolara, ipak pomoći sestri i pored gorke istorije koju dele.

Maraja, poznata po raskošnom stilu života, skoro se verila za australijskog milijardera Džejmsa Pekera u januaru ove godine i trenutno nosi prsten vredan 7 miliona dolara.

Maraja sa verenikom milijarderom (Foto: Facebook printscreen)
Maraja sa verenikom milijarderom (Foto: Facebook printscreen)

Potparol Maraje Keri odbacuje optužbe da nije pomagala svoju otuđenu sestru.

Alison i Maraja u nekim srećnijim danima (Foto: Facebook printscreen)
Alison i Maraja u nekim srećnijim danima (Foto: Facebook printscreen)

"Tokom godina, Maraja je potrošila stotine hiljada dolara kako bi pomogla Alison i njenu decu. Maraja je čak finansirala celu familiju Keri protekle dve decenije.", izjavio je potparol.

Morgan Keri takođe je izjavio da zbog oštećenja mozga, Alison kao posledice, trpi kratkoročne amnezije, neurotične napade i gubitak svesti. Kaže da razume i Maraju koja nije pričala sa sestrom još od 1994. godine kad su se žestoko posvađale zbog Alisonine narkomanije.

"Najgore tek sledi i Maraja jedina ima moć da osigura kakvu takvu priliku za Alison. Nadam se da će ostaviti po strani istoriju, jer će se u suprotnom ceo život kajati.", izjavio je Morgan.

Alison ima četvoro dece (najmlađe ima 14 godina) i za javnost je otkrila da je radila kao prostitutka u Njujorku kako bi izdržavala porodicu pre nego što je Maraja postala slavna. Ona je želela da kao i sestra otpočne pevačku karijeru, ali joj to nije uspelo.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track