KLINAC IZ FOREST GAMPA JE ODRASTAO I POSTAO JE PRAVI ŽIVOTNI HEROJ: Pogledajte kako izgleda sada!
Foto: Printskrin

Da li se sećate?

KLINAC IZ FOREST GAMPA JE ODRASTAO I POSTAO JE PRAVI ŽIVOTNI HEROJ: Pogledajte kako izgleda sada!

Pop kultura -
Opsesija Interneta sa decom zvezdama je poklon koji stalno dolazi. A sada je na red došao i dečak koji je glumio Foresta u kultnom filmu iz 1994. godine.

Dečak sa protezama na nogama i Elvisovim pokretima ostavio je trag u srcima mnogih od kada je film počeo sa prikazivanjem.Sećate se ovog klinca?

Mladi Forest, ili Majkl Koner Hamfri, odrastao je u pravog heroja, koji je pristupio vojsci SAD 2004. godine.Majkl je služio 18 meseci u Iraku i dobio je nadimak "Gamp" od svojih vojnih kolega.

A ovako mladi "Gamp" izgleda sada...

Budući da je dobar deo filma imao sekvence protiv vojnog konteksta, Majkl je bio inspirisan da se priključi vojsci.Majkl je za Dejli Mejl rekao:"Često sam govorio reditelju i producentu kako sam mislio da su super svi oni helikopteri i onda su jednog vikenda zaista angažovali Marince da me odvedu do Paris ostrva i pokažu mi borbene avione. To je definitivno bila jedna od lepih stvari tokom snimanja filma. To je nešto što deca mojih godina ne bi imala priliku da vide i iskuse i moram priznati da me je to iskustvo direktno motivisalo da se kasnije priključim vojsci."Majkl se povukao iz vojske prerano, 2008. godine i nastavio je studije u Severnoj Alabami. Sada se vratio u Holivud i napravio je pun krug života jer sada opet glumi u ratnom filmu, "Petfajnders: U društvu stranaca."

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja