Najnovije vesti

Anđelina Džoli: Bred me vara s manekenkom
Foto: AP, Profimedia

Ljubomorna na Karu Delevin

Anđelina Džoli: Bred me vara s manekenkom

Pop kultura
Njihov brak je već duže vreme u krizi. Nikako da prevaziđu probleme, a kap koja je prelila čašu je manekenka koju Bred pokušava da spoji s producentskom kućom koja njega zastupa

Brak Anđeline Džoli i Breda Pita je na klimavim nogama. Kako tvrde izvori, glavni razlog za to je glumičina sumnja da je muž vara s manekenkom Karom Delevin.Oni kažu da je Džolijeva, kad je saznala da Bred sve češće komunicira s ovim top-modelom, zapala u depresiju.

- Njihov brak je već duže vreme u krizi. Nikako da prevaziđu probleme, a kap koja je prelila čašu je manekenka koju Bred pokušava da spoji s producentskom kućom koja njega zastupa. On hoće da joj pomogne u ostvarivanju holivudske karijere, što Anđelini baš smeta. Ona to ne može da podnese i veruje da se njen muž tako ponaša jer je s Karom u tajnoj vezi - kaže izvor blizak poznatom paru.Svetski tabloidi pišu da je Bred počeo da se viđa s drugim ženama jer je digao ruke od Anđeline zbog njenog problema sa anoreksijom. On s tim više ne može da se bori jer ona ne želi da pomogne sebi, pa je došao do tačke pucanja. S druge strane, glumica za sve krivi Karu.(K. L.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...