MOJI SU DRUGOVI BISERI RASUTI PO CELOM SVETU: Bojana Maljević se podsetila nekih davnih vremena
Foto: Fb

Podsećanje

MOJI SU DRUGOVI BISERI RASUTI PO CELOM SVETU: Bojana Maljević se podsetila nekih davnih vremena

Pop kultura -
Glumica se podsetila ekipe iz filma "Ni na nebu, ni na zemlji".

Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković i Bojana Maljević, na čelu sa Bajagom, koji je pisao muziku za taj film pozirali su pred objektivom fotografa.

Ova ekipa snimala je film "Ni na nebu ni na zemlji", davne 1994. godine. Režija je poverena Milošu Radivojeviću, a Bojana Maljević, koja je igrala ulogu Ane, na društvenim mrežama podsetila se nekih davnih vremena.

"Moji su drugovi. I tako to...", napisala je lepa glumica.

Moji su drugovi...i tako to.

Posted by Bojana Maljevic on Wednesday, 6 April 2016

Podsetimo, film se bavi sudbinom grupe prijatelja u četvrtoj deceniji života, suviše starih da bi počinjali ponovo negde u inostranstvu, a suviše mladi da bi ostali. Radnja ove srpske drame primarno prati depresivnog arhitektu u Beogradu početkom devedesetih godina 20. veka, dok luta u potrazi za budućnošću u zemlji u kojoj u budućnost više ne postoji.

Nikola je u tridesetim godinama. Nadimak "Šampion" zaradio je jer se ranije bavio trkama glisera. On živi pristojan život kao slobodni arhitekta i njegov stan je prostran i udoban. Ipak, uvek je zadubljen u misli, čak i kad se pije u lokalnim klubovima sa svojim drugovima, takođe mladim, visoko obrazovanim ljudima na margini društva, koji ne uspevaju da se snađu u vremenu i društvu u kome žive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track