ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Starlete su poljoprivredna grana!
Foto: Dragan Kadić

Otvoreno i iskreno

ANDRIJA MILOŠEVIĆ: Starlete su poljoprivredna grana!

Pop kultura -

Glumac Andrija Milošević, gostovao je u Zagrebu gde je u pozorištu Vidra izvodi svoju monodramu "Zlatni lančić od bižuterije", o životu sponzoruše, pa je rekao šta misli o njima.

"Što se tiče sponzoruša, to je jedna poljoprivredna grana. Međutim, ne vidim kako doprinose. Kad bi plaćale neki PDV na to što su sponzoruše, ja bi ih gajio u smislu da i država ima nešto od toga. Ovako, same po sebi su samo jedna pojava", rekao je Andrija.

Iako je publika dobro reagirala na predstavu, ovaj 35-godišnji Crnogorac i dalje im je najpoznatiji kao Andrija iz serije.

"Ta serija rastereću ljude, jednostavno je lišena politike i svih naših svakodnevnih budalaština na koje su ljudi navikli i oguglali. A ovo je antistres, terapija smehom i tako je treba doživljavati", rekao je.

Njegovo srce osvojila je glumica Aleksandra Tomić, koja se takođe pojavljuje u seriji."Ja sam imao tu sreću da sam našao osobu s kojom mogu funkcionišem. S obzirom da mnogo putujem i retko sam kod kuće, treba neko to da razume i istrpi", rekao je Andrija.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

RTL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track