(FOTO) DIZNIJEVE ZVEZDE NEKAD I SAD: Neverovatne transformacije mališana koje smo obožavali
Foto: Profimedia

NEPREPOZNATLJIVI

(FOTO) DIZNIJEVE ZVEZDE NEKAD I SAD: Neverovatne transformacije mališana koje smo obožavali

Pop kultura -

Mlade glumačke i pevačke zvezde koje su slavu stekle dečijem kanalu "Dizni" uporno se trude da pobegnu od imidža dečjih zvezdica. Neki od njih su, u tim pokušajima, otišli u sasvim drugu krajnost.

Upamćeni su po dečijim šalama, spletkama koje su njihovi likovi izvodili da bi izbegli domaće zadatke, igrali u simpatičnim komedijama, a njihova lica ostala su prepoznatljiva kao lica detinjstva, nevinosti i pristojnosti, piše Story.Međutim, pojedinima se nije dopadalo da ih Holivud uvek smatra dobrim dečacima i devojčicama iz komšiluka, pa su, ne bi li izgradili drugačiji imidž, posegli za drogama i ponašali se tako da je ceo svet bio zaprepašćen, a posebno njihovi mali fanovi.Možda i najbolji primer za to je Majli Sajrus, koja je svega nekoliko godina nakon što je zasmejavala mališane obrijane glave i polunaga jahala džinovski balon u obliku falusa na sceni, držeći u ruci džoint.S druge strane, tu su i oni koji su zadržali pristojnost i uspeli da ne razočaraju svoje mlade obožavaoce, pa i kao odrasli oduševljavaju Holivud svojim manirima i umerenošću. Jedna od njih je i Hilari Daf, koja je danas požrtvovana i ponosna majka, uvek odmerena i pristojna, kao i mlada Bela Torn, koja s vrtoglavim uspehom gradi glumačku karijeru i ostala je mlada dama kakve se sećamo iz serije "Shake it up".Kakva god da je bila njihova promena, Diznijeve zvezde su danas neprepoznatljive u odnosu na period kada su bili samo mališani s velikim snovima...Majli Sajrus u seriji "Hana Montana"

Majli Sajrus danas

Hilari Daf u seriji "Lizi Megvajer"

Hilari Daf danas

Rejven Simone u seriji "To je tako Rejven"

Rejven Simone danas

Britni Spirs u danima "Dizni kluba"

Britni Spirs danas

Bela Torn na crvenom tepihu u detinjstvu

Bela Torn danas

Emili Osment tokom snimanja serije "Hana Montana"

Emili Osment danas

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:Lepe i predodređene za uspeh: 10 najpoznatijih devojaka i supruga domaćih sportistaPonovo napravio skandal: Ova izjava Džastina Bibera povodom smrti Prinsa je razbesnela svet (FOTO)Domaći rekorderi: Šta je zajedničko Novaku Đokoviću i Jeleni Karleuši? (FOTO)Počele karijere zajedno, ali su im se putevi razišli: Kako danas izgledaju Mirka, Iva i Šargarepica? (FOTO)Iskopirajte stil Marijane Mićić: Prolećni print za kojim su poludele sve dame (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track