POLICIJA POKRENULA ISTRAGU: Sumnja se da je Prins ubijen?!
Foto: AP

Sumnjiva smrt

POLICIJA POKRENULA ISTRAGU: Sumnja se da je Prins ubijen?!

Pop kultura -

Policija je pokrenula istragu povodom sumnji da je čuvenu muzičar Prins ubijen!

Na Princovom imanju u Pejsli Parku pronađeni su sumnjivi recepti za lekove. Detektivi sada ispituju da li je Princ dobijao više recepata nego što mu je bilo portebno, odnosno da li se desio slučaj sličan smrti čuvene pop zvezde Majkla Džeksona, nakon čije smrti je utvrđeno da mu je lekar prepisivao lek koji je doveo do njegove smrti.Trenutno se istraga ne vodi pod sumnjom za klasično ubistvo, već se proverava da li postoje osnove za takav slučaj.

Policija namerava da "pročešlja" poslednje dve godine Prinsovog života."Moramo da utvrdimo i šta je Prins poslednjih dana života radio, i to iz minuta u minut. Takođe, fokusiraćemo se i na poslednje dve godine njegovog života", rekao je izvor iz policije.

Uvrđeno je da je čuveni muzičar poslednja 154 sata, odnosno šest i po dana, bio budan i da je to bio uvod u njegovu smrt.

Sumnju je izazvalo to što je Prins nekoliko dana pre smrti preživeo predoziranje zbog čega je dobio jaku dozu lekova koji su mu spasili život.

"Njegova medicinska istorija nam je na vrhu liste prioriteta", otkrio je izvor iz policije, dodavši da se proveravaju i muzičarevi telefonski pozivi, mejlovi i sadržaj kompjutera.Princ je umro 21. aprila, u 58 godini. Njega su u liftu kuće u Čanhasenu, u predgrađu Mineapolisa, našli pomoćnici šerifa koji su pozvani u njegov dom.

Fot oFonet/AP
Fot oFonet/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track