NEKADA SU I NJIMA BILE POTREBNE PARE: Zvezde koje su prodavale svoje telo pre raskoša i glamura!

Ko bi rekao

NEKADA SU I NJIMA BILE POTREBNE PARE: Zvezde koje su prodavale svoje telo pre raskoša i glamura!

Pop kultura -

Život zvezdi je glamurozan i perfektan. Sve što žele oni to i dobiju i ništa ne krene po zlu. Svuda oko njih su duge, sunce i leptirići...

Ovo je lista onih zvezdi koje nisu imale sve odmah, već su prodavale svoje telo kako bi profitirali, nebitno da li je bilo kroz seks, skidanje ili na neke slične načine. Iznenadićete se!1. Merilin MonroPre nego što je postala poznata glumica, Merilin je bila model. Otprilike kada je imala 23 godine, pozirala je gola za fotografe za tričavu sumu novca. Kada pomislite u šta se seks ikona pretvorila i šta je postala, teško je zamisliti da pozira gola za jeftine slike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

2. Ketrin Zita DžonsPriča se da je poznata glumica pre nego što je postala poznata zarađivala hiljade dolara na poslovnoj pratnji. Navodno je uzimala i do 10.000 dolara nedeljno kako bi bila diskretna pratnja princu Čarlsu davnih 90-ih godina.

3. Rupert EveretOn je priznao da je pre glume bio "momak za iznajmljivanje". On je sada otvoreno gej, a imao je i biseksualne odnose u životu. Kada se borio da zauzme svoje mesto u filmskoj industriji, prostitucija je bila način da zaradi novac za hranu i račune.

4. Al PaćinoDok je bio glumac u svojim 20-im godinama u Italiji, Paćino nije imao mnogo uspeha. Šta je radio? Pa prodavao sebe, naravno. O tome je i ova lista zar ne? On je priznao da je imao seks za novac kako bi sebi obezbedio krov nad glavom. Jedna starija žena ga je hranila i dala mu smeštaj. Priznao je da to za njega nije bilo lepo iskustvo i da nije voleo što je morao da živi tako.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

5. Rasel BrendRasel je nekada bio profesionalna prostituka, vrsta "muške kurve". Njegova bivša žena Keti Peri je pomenula ovu činjenicu o njemu nekada, a pomenuo je i on sam. I to nije sve! U jednoj njegovoj emisiji, zaprosio je čoveka za šankom i ponudio mu je "ručni rad", a muškarac je prihvatio.

6. Lejdi GagaOna je rođena u bogatoj italijanskoj porodici. Išla je u dobru školu. I šta se desilo? Postala je buntovnik! Nije želela da prihvati nikakvu pomoć od roditelja. Iselila se i sama zarađivala kao konobarica. I bavila se striptizom. Takođe je uzimala i droge, ali je izašla iz svega toga i sada je velika zvezda. Ipak je na kraju uspela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track