(VIDEO) ISMEJAO AUTISTIČNOG DEČAKA: Reper 50 Sent uvredio čistača na aerodromu
Foto: Twitter/screenshot

Mnogobrojne kritike

(VIDEO) ISMEJAO AUTISTIČNOG DEČAKA: Reper 50 Sent uvredio čistača na aerodromu

Pop kultura -

Reper 50 Sent uvredio je Endrjua Farela (19), koji radi na aerodromu kao čistač, a za kojeg se posle incidenta ispostavilo da je autističan.

Popularni reper snimio je video na kome je ismejao dečaka koji gura kolica na aerodromu u Sinsinatiju.

"Pogledajte ga. Koje s.anje si uzeo pre nego što si došao na posao?", upitao je 50 Sent mladića. Nakon što je konstatovao da je momak drogiran, reper je dodao da je "nova generacija je.eno luda".

Roditelji dečaka objasnili su da dečak živi sa lakšim oblikom autizma i aneksioznosti i dodali kako su veoma razočarani.

"Boli nas da gledamo taj snimak. Pojaviš se i tako se obraćaš dečaku o kojem ne znaš ništa. To nije fer. To je kao da si mu udario šamar", rekao je očuh mladića, Ken Farel, a sa njim se slaže i njegova supruga.

"Iskreno, mislim da je taj čovek bio ljut. Endru nije znao ko je on kada ga je vidio i ignorisao ga je jer je radio svoj posao. Bio je ljut što nije znao da je poznata ličnost", rekla je majka Endrjua.

Kada je reper obrisao video sa društvenih mreža, zbog mnogobrojnih kritika koje su s pravom stigle na njegov račun, uplatio je 100.000 dolara na račun porodice.

(Foxnews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track