PREDSTAVA SUMNJIVO LICE IMA POJAČANJE: Robert Kjosev u ulozi Nušićevog Jerotija
Foto: Promo

Smeh do suza

PREDSTAVA SUMNJIVO LICE IMA POJAČANJE: Robert Kjosev u ulozi Nušićevog Jerotija

Pop kultura -

Posle premijere pred 2500 ljudi u Sava Centru, i prepunog Doma Sindikata, na redu je Beogradsko dramsko pozorište. Predstava "Sumnjivo lice" u režiji Ivana Bekjareva će, zbog velikog interesovanja, još jedno izvođenje doživeti 13. maja u 20h.

Sama predstava, kao i cela glumačka postava, dobili su odlične kritike, a najveću pažnju publike u predstavi privuklo je novo lice gostujućeg glumca iz Makedonije, Roberta Kjoseva koji je na brilijantan, do sada neviđen način odigrao glavnu ulogu Jerotija.

Ostale Nušićeve likove u ovoj komediji igraju: Branislav Zeremski, Milica Milša, Milan Kalinić, Marijana Mićić, Ivan Bekjarev, Milan Caci Mihailović, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović i Bojan Lazarov.

Ivan Bekjarev, veliki poštovalac Nušića, nekada je i na televiziji i u pozorištu igrao Jerotija a danas je, i reditelj predstave, i Žika sreski pisar u njoj. Kaže da drami nije dodavao ništa od savremenog šmeka.

"Nije potrebno, Nušić i danas blista kao da je napisan juče prepodne. Srpska glupost ne umire preko noći,ni za skoro ceo vek, niti uopšte tako lako. Biće to Nušić od glave do pete, u punom sjaju, bez dopisivanjai prepisivanja."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track