RANE POLAKO ZARASTAJU: Neda Arnerić iz dana u dan sve bolje
Foto: Vladimir Sporčić

Intenzivna nega u Urgentnom centru

RANE POLAKO ZARASTAJU: Neda Arnerić iz dana u dan sve bolje

Pop kultura -

Za razliku od rana koje polako zarastaju, glumičino psihičko stanje je i dalje isto

Neda Arnerić, koja je prošle nedelje, prema izveštaju policije, pokušala samoubistvo skokom s terase stana na trećem spratu, dobro se oseća.Njeno fizičko stanje svakim danom je sve bolje, ali zbog težine povreda još neće biti otpuštena na kućno lečenje. Za razliku od rana koje polako zarastaju, glumičino psihičko stanje je i dalje isto. Ona je i dalje depresivna, a lekari su preporučili da su u njeno lečenje uključi i psihijatar.

- Tim lekara koji se brine o Nedi veruje u njen potpuni oporavak. Ono što ih zabrinjava jeste njeno mentalno stanje, odnosno depresija u kojoj se glumica nalazi već mesecima, a koja se poslednjih dana još više pogoršala.

Kada je postala svesna da je posle pokušaja samoubistva zadobila ozbiljne povrede kičme zbog kojih je postojala bojaznost da će postati invalid, Neda je zapala u duboku emotivnu krizu. Doktori u Urgentnom centru su zbog toga odlučili da u lečenje Arnerićeve uključe i stručnjake koji će joj pomoći da prevaziđe krizu - kaže naš sagovornik iz bolnice.I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track