ONE SU NAJVEĆE ZAVODNICE: Najlepše žene poznatih zvezda, sada znate zašto su se oni oženili!
Foto: Profimedia

Lepotice!

ONE SU NAJVEĆE ZAVODNICE: Najlepše žene poznatih zvezda, sada znate zašto su se oni oženili!

Pop kultura -

Kada vidimo lepog muškarca često se zapitamo kakva li je žena koja "stoji" iza njega.

Neke su moćne, neke su prelepe, a neke imaju sve te vrline! Kada pogledate našu listu najlepših žena poznatih zvezda, sve će vam biti jasno.Evo zašto su oni izabrali njih!1. Elsa PatakiKoja dama ne bi volela da bude žena Krisa Hemsvorta? E pa, Elsa Pataki je to i uspela. Španski model, glumica i filmski producent, udala se za Tora pre 5 godina, a imaju zajedno troje divne dece, jednu ćerku i dva sina bnlizanca.

2. Kamila Alves MekonahiKada su se Kamila i Metju upoznali, ona je bila model u usponu. Par se zabavljao 5 godina pre nego što su konačno rekli "da" pre 2 godine. Imaju troje divne dece što ne iznenađuje. Samo ih pogledajte!

3. Ženeviv GalekiSve dame bile su jako ljute kada se Din oženio sa Lindzi u "Gilmor devojkama" i bili smo ljuti kada se Džered Galeki oženio sa Ženeviv u stvarnom životu. Onda su dobili dvoje divne dece i mi smo to preboleli i pustili ih ovaj divni par na miru.

4. Džena Devan - TatumDžena je plesom ušla u život Čaninga Tatuma i par je u braku od 2009. godine. Džena je glumica, bivši model i plesačica. Rođena je 3. decembra 1980. godine.

5. Vanesa BrajantUprkos tračevima o prevarama tokom godina, Vanesa i Kobi Brajant ostali su srećni u braku. Kobi ima prelepu plesačicu u svom naručju već 15 godina, par ima dvoje dece.

6. Kristin TejlorKristin Tejlor nije samo ljubav Bena Stilera u filmu Zulender, njih dvoje su zaista u braku i to više od 15 godina. Imaju dvoje dece.

7. Elis Kim KejdžElis je Nikolasova treća žena, i izgleda kao da je treća sreća. Ona se udala za Nika nakon što se on razveo od Patrisije Arket i u braku su već deceniju. Imaju jedno dete!

8. Behati PrinsloAdam Levin je poznat po tome što je slab na modele i 2014. godine napokon je i oženio jednu. Nambijski model Behati Prinslo potpuno je očarala rokera, a prijatelji kažu da su nerazdvojni.

(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track