OVO SU SVI MUŠKARCI ČEKALI: Novi Džejms Bond biće ova fatalna glumica
Foto: Profimedia

007

OVO SU SVI MUŠKARCI ČEKALI: Novi Džejms Bond biće ova fatalna glumica

Pop kultura -

Danijel Krejg je i dalje Bond, ali ne zadugo. Ono što su najavili producenti zaintrigiralo je mnoge ljubitelje serijala o tajnom agentu.

Novi nastavak se sprema, a mnoga imena se pominju kao naslednici britanskog glumca.

Krejg je objavio da mu je filmski studio MGM ponudio 68 miliona funti za novi film o Džejmsu Bondu, ali da je on tu ponudu odbio. Među glavnim kandidatima za novog Bonda sada se spominju Tom Hidlston, Damijan Luis i Idris Elba, ali i Džilijan Anderson.

Ideju da u novom nastavku Bonda igra zvezda serije "Dosije Iks" najpre se pojavila na društvenim mrežama. Ova ideja dopala se i samoj glumici, pa je tvitovala i potencijalni poster za film o Džejn Bond, sa njom u glavnoj ulozi.

"Moje ime je Bond. Džejn Bond" poručila je ona.

I dok su mnogi podržali ovu ideju, drugi su istakli da čuvena uloga mora da ostane muška. Sa tim se slaže i Pirs Brosnan, koji je igrao u četiri filma o Bondu.

"Mislim da Bond mora da bude muškarac. Džejms Bond je muško, sav je muževan. Njegovo ime je Džejms", rekao je glumac, dok se Danijel Krejg ne slaže sa tim.

"Mislim da je sjajna ideja da Bond bude žensko. Dobra stvar sa ovim filmom jeste što je sve izmišljeno, pa naravno da i to može da se desi. Sve je moguće", kazao je u jednom intervjuu.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja