PRIČA SA SNIMANJA IGMANSKOG MARŠA: Evo kakva je Bata SILA bio!
Foto: Printscreen

Ivan Bosiljčić se oprostio od glumačke legende

PRIČA SA SNIMANJA IGMANSKOG MARŠA: Evo kakva je Bata SILA bio!

Pop kultura -

Doajen srpskog i jugoslovenskog glumišta Velimir Bata Živojinović preminuo je posle duže bolesti u 83. godini, ostavivši iza sebe više od 280 filmova, 50 TV projekata i pozorišnih predstava.

Kolege glumci opraštaju se od njega, Ivan Bosiljčić je na društvenoj mreži Instagram podelio priču o Bati i o tome kolika je on si

- Jednom mi je Šotra pričao o Bati: "Uuu koja ti je on sila! Pokretač! Snimamo mi Igmanski marš, na vrh planinčine, stvarno zima, stvarno sneg. Cvokoćemo od mraza, ne možemo da radimo. Prekinem ja snimanje, ekipa mi posustala. I dok brzo mislimo šta ćemo dalje, čujemo zvuk vojnog kamiona, bruji kroz planinčinu, rovari po snegu, pravo na nas. Zaustavlja se mašina, otvaraju se vrata, kad ono iskoči Bata i nasmeja se: "Šta je? Zima,a?!", viknu i okrenu se nazad ka kamionu! Izlazi!", naredi on, a iz kamiona izađu dva harmonikaša! Sviraj!'',urliknu Bata, a ova dvojica razvuku mehove najžešće što su mogli! I svi poskakaše i sve se pokrenu. Ma sila, kažem ti... SILA! - napisao je Ivan Bosiljčić na Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track