KO JE STAVIO BEJBI U ĆOŠAK? Obožavali smo je u Prljavom plesu, a posle 29 godina izgleda ovako...
Foto: Instagram

Nekada i sada!

KO JE STAVIO BEJBI U ĆOŠAK? Obožavali smo je u Prljavom plesu, a posle 29 godina izgleda ovako...

Pop kultura -

Slavnoj glumici Dženifer Grej pre 29 godina planetarnu je slavu doneo kultni film "Prljavi ples", koji je i danas mnogima jedan od najdražih romantičnih filmskih naslova svih vremena. Slavna Bejbi danas ima 56 godina i još uvek izgleda fantastično, iako je njen život obeležio i niz tragedija.

Upravo uoči premijere Prljavog plesa Dženifer je, zajedno s tadašnjim dečkom Netjuom Broderikom, doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule majka i ćerka iz drugog automobila. Krivica ju je toliko izjedala da se na neko vreme povukla iz glume, a potom joj je pronađen i tumor na štitnoj žlezdi.

Ipak, slavna glumica iz svega se izvukla još jača, a na male ekrane se vratila u sklopu emisije Ples sa zvezdama, u kojem je odnela pobedu - i to uprkos stradanju diska koji je zaradila noć pre finalnog nastupa.

A photo posted by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on Jun 7, 2015 at 10:47pm PDT

Lepa Dženifer je u braku s glumcem i rediteljem Klarkom Gregom s kojim ima ćerku Stelu, a trenutno glumi u seriji Red Oaks, čije snimanje druge sezone je upravo u toku. Još uvek savršenu liniju i dalje održava plesom.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track