8 JEZIVIH OPROŠTAJNIH PORUKA: Šta su poznate ličnosti napisale pre nego što su izvršile samoubistvo

Tužno

8 JEZIVIH OPROŠTAJNIH PORUKA: Šta su poznate ličnosti napisale pre nego što su izvršile samoubistvo

Pop kultura -

Možda vam izgleda kao da smo nepotrebno morbidni, ali to nije tako. Jedini način da se dotakne ozbiljna tema kao što je depresija i samoubistvo je da se o tome priča otvoreno.

Nije tajna da se poznate ličnosti suočavaju često sa mračnim problemima, uglavnom jer njihov život nema privatnost. Nebitno je da li ste glumac, pisac, muzičar ili političar, slava ume da bude nezgodna - kao što su ljudi sa naše liste i otkrili. Oproštajne poruke su samo tužan produkt samoubistva i neke od njih zaosta mogu da vam slome srce. Predstavljamo vam najtužnije oproštajne poruke poznatih koje će vas zaista pogoditi tamo gde boli.1. Kurt Kobejn"Fransis i Kortni, biću pored vašeg oltara. Molim te nastavi Kortni, zbog Fransis, jer njen život će biti mnogo bolji bez mene. Volim te. Volim te."

2. Virdžinija Vulf"Sigurna sam da ću opet poludeti. Osećam da ne možemo da izdržimo još jedan takav užasan period. Ovoga puta se neću oporaviti. Počinjem da čujem glasove i ne mogu da se skoncentrišem. Zato činim ono što mi se čini da je najpametnije."

3. Adolf HitlerPoslednje političke reči bile su: "Umirem srećnog srca, svestan neverovatnih dela i dostignuća naših vojnika..."U privatnoj oproštajnoj poruci pisalo je: "Ja lično i moja žena - kako bismo izbegli sram i kapitulaciju - biramo smrt. Naša je želja da odmah budemo spaljeni..."

4. Robin Vilijams"Završio sam sa tim. Vreme je da odem. Nema više šta da se desi."

5. Vinsent Van Gog"Tuga će večno trajati."

6. Sid Višis"Imali smo pakt o smrti i moram da održim svoj deo dogovora. Molim vas, sahranite me pored moje bebe. Sahranite me u kožnoj jakni, farmerkama i motorkama. Doviđenja."

7. Merilin Monro"Još uvek sam izgubljena...sve me odvlači od moje koncentracije...Moja volja je slaba...Zvučim ludo, ali zaista i mislim da ludim...Stala sam ispred kamere i moja koncentracija i sve što pokušavam da naučim me ostavlja. Onda se osećam kao da ne postojim u ljudskoj rasi uopšte."

8. Ijan Kurtis"U ovom trenutku želim da sam mrtav. Ne mogu da se borim više."(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track