ZBOGOM, SUROVI SVETE: Ove zvezde nisu mogle da izdrže breme slave
Foto: Reuters

Našli izlaz

ZBOGOM, SUROVI SVETE: Ove zvezde nisu mogle da izdrže breme slave

Pop kultura -

Hale Beri, Dru Barimor, Oven Vilson, Eminem, Elton Džon, Kejti Peri i Ozi Ozborn pokušali su samoubistvo. Srećom, neuspešno

Holivud nije samo luksuz, bar za neke glumačke i muzičke zvezde. Malo je poznato da su neke od najuspešnijih svetskih faca u šou-biznisu suicidne. Ove zvezde nisu mogle da izdrže breme slave - pokušale su da su ubiju. Srećom, neuspešno.Glumica Hale Beri pokušala je da oduzme sebi život posle razvoda od bejzbol igrača Dejvida Džastisa.

Trovala se gasom... Hale Beri
Trovala se gasom... Hale Beri

Oproštaj na Fejsbuku

Planirala je da se otruje izduvnim gasovima tako što će se zaključati u kolima u garaži, ali je u poslednjem trenutku odustala, i to samo zbog majke, koja je tada s njom bila u kući. Oskarovka je kasnije za sebe rekla da je tada bila kukavica.Njena koleginica Dru Barimor je sa samo 14 godina nožem pokušala da prereže vene na rukama! Nije jedina suicidna osoba u porodici Barimor. Njena sestra Džesika je pre dve godine pronađena mrtva u automobilu, okružena tabletama. Nekoliko sati ranije ostavila je poruku na Fejsbuku:- Život te ne upozna uvek s onim ljudima koje želiš da upoznaš. Ponekad te život dovede u kontakt s ljudima koji su ti potrebni da ti pomognu, da te povrede, da te vode, da te napuste, da te vole i da te postepeno ojačaju kako bi postao osoba kakva treba da postaneš.
Sekla vene... Dru Barimor
Sekla vene... Dru Barimor

Glumac Oven Vilson je 2007. zbog neuspešne ljubavi s Kejt Hadson pao u depresiju, a kada je koleginicu video s drugim, prerezao je vene! Srećom, brat ga je na vreme pronašao u kupatilu.Eminem je pre 20 godina probao da se predozira „tilenolom“, lekom protiv bolova, jer nije mogao da preboli raskid s tadašnjom devojkom Kim. Srećom, to mu nije uspelo, a nekoliko godina kasnije postao je najpoznatiji reper na planeti.

Gurao glavu u rernu... Elton Džon
Gurao glavu u rernu... Elton Džon

Elton Džon je bio zbunjen zbog svoje seksualnosti, pa je pokušao samoubistvo tako što je gurnuo glavu u rernu! Neko je uspeo da ga spase, a nakon toga napisao je pesmu „Someone Saved My Life Tonight“.Kada je Britni Spirs izgubila starateljstvo nad decom, prijatelju je ostavila oproštajnu poruku: „Možda bi bilo bolje da sam mrtva“. Posle uzimanja velike količine tableta, uspela je da se oporavi u rehabilitacionom centru.

Prvi put digao ruku na sebe sa 14 godina... Ozi Ozborn
Prvi put digao ruku na sebe sa 14 godina... Ozi Ozborn

Spasla je sestra

Njena koleginica Kejti Peri nije mogla da podnese razvod od Rasela Brenda.- Nisam više mogla da izdržim. A onda sam u jednom trenutku pogledala u ogledalo i odlučila da ipak ostanem ovde. Zahvalna sam sestri što mi je tada zadržala glavu iznad vode - rekla je pevačica.Ozi Ozborn je sa 14 godina pokušao da se ubije. Kasnije je rekao da ga je muzika spasla. Među onima kojima niko nije uspeo da pruži ruku spasa su Merilin Monro, Kurt Kobejn, Hit Ledžer, Robin Vilijams...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track