(VIDEO) OPASNA GUZA: Televizija cenzurisala scenu seksa zbog pozadine ovog glumca
Foto: Profimedia

Ozloglašena scena

(VIDEO) OPASNA GUZA: Televizija cenzurisala scenu seksa zbog pozadine ovog glumca

Pop kultura -

Fanovi serije “The Night Manager“ nisu bili srećni što je televizija “AMC“ cenzurisala scenu seksa sa glavnim glumcem Tomom Hidlstonom.

Američka televizija odlučila je da “ozloglašenu“ scenu seksa cenzuriše i isekli su deo u kojem se može videti zadnjica glumca koja je bila veoma popularna na Tviteru, pre par nedelja, kada se serija emitovala u Velikoj Britaniji.

"Iznenađen sam da su isekli moje d..e. Ja mogu da vam kažem da moja guza nije opasna. Ima mnogo opasnijih stvari koje se emituju ovih dana. Ne znam šta da kažem o svetu u kojem danas živimo, ali i ovo nešto govori", kazao je Hildston za “W“ magazin.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Naime, najveći problem je to što televizija “AMC“ emituje serije kao što su “The Walking Dead“, “Preacher“ koje obiluju scenama eksplicitnog nasilja, pa publika ne shvata zašto je scena seksa i gola muška zadnjica problem.

Glumica Emili Klark, zvezda serije "Igra prestola", izjavila je da je vreme i da muškarci počnu da se skidaju pred kamerama i da je vreme da se razbije tabu.

"Oslobodite penise pred TV kamerama", kazala je Emili.

Televizije kao što su HBO, AMC, Showtime, emituju serije sa eksplicitnim sadržajem, ali najveći problem naprave upravo scene golotinje i seksa, dok scene nasilja nikada nisu bile dovođene u pitanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track