ONI SU ŽIVI! 11 zvezda na koje ste zaboravili, a oni su još uvek među nama!

Neverovatno!

ONI SU ŽIVI! 11 zvezda na koje ste zaboravili, a oni su još uvek među nama!

Pop kultura -

Ovo je lista poznatih ljudi za koje niste ni svesni da su još uvek živi. Ovi stari glumci i glumice bili su zvezde decenijama pre, ali su pre nekog vremena načisto nestali!

1. Džin VajlderDžerom Silberman, profesionalno poznat pod imenom Džin Vajlder, je američki pozorišni i filmski komičar, reditelj, scenarista, autor i aktivista. Vajlder je započeo svoju karijeru u pozorištu, a debitovao je u tv seriji "Armstrong Circle Theatre" 1962. godine.

2. Dik Van DajkRičard Vejn "Dik" Van Dajk je američki glumac, komičar, pisac, pevač, plesač i producent sa karijerom koja traje već skoro 7 decenija. On je stariji brat Džerija Van Dajka i otac Berija Van Dajka. Najpoznatiji filmovi su "Bye Bye Birdie", "Mary Poppins" i "Chitty Chitty Bang Bang".

3. Doris DejDoris je američka glumica, pevačica i aktivista za prava životinja. Svoju karijeru započela je kao pevačica 1939. godine. Njena popularnost počela je da raste nakon njenog prvog hita "Sentimental Journey", 1945. godine. Odmah posle započela je i svoju solo karijeru.

4. En-MargretEn-Margret je švedsko-američka glumica, pevačica i plesačica. Kao glumica, poznata je po ulogama "Bye Bye Birdie", "Viva Las Vegas", "The Cincinnati Kid"...Dobila je 5 Zlatnih globusa i nominovana je za dva Oskara, dva Gremija...

5. Anđela LansberiIrsko-američka glumica i pevačica koja se pojavljivala u pozorištu, na televiziji i u filmovima. Njena karijera trajala je 7 decenija, a većina toga bazirana je u SAD, a njen rad privukao je internacionalnu pažnju.

6. Mel BruksMelvin Džejms "Mel" Bruks je američki filmski reditelj, scenarista, komičar, glumac, producent, kompozitor. Najpoznatiji je po pravljenju filmskih parodija.

7. Rodžer MurRodžer Džordž Mur je engleski glumac. On je verovatno najpoznatiji po ulozi britanskog tajnog agenta Džejmsa Bonda u 7 filmova između 1973. godine i 1985. godine. On je i najstariji glumac koji je glumio Bonda.

8. Kim NovakKim je američka glumica, a karijeru je započela 1954. godine sa 21. godinom i odmah je dobila glavnu ulogu u filmu "Picnic". Ostali filmovi uključuju dosta filmova Alfreda Hičkoka.

9. Tipi HedrenTipi je američka glumica, bivši model i aktivista za prava životinja. Njen debi je bio u filmu "Ptice" i to u glavnoj ulozi.

10. Kirk Daglasnakon teškog detinjstva sa roditeljima imigrantima i 6 sestara, imao je svoj filmski debi u filmu "The Strange Love of Martha Ivers". Uskoro je postao jedna od najvećih zvezda 50-ih godina!

11. Džeri LuisDžeri Luis je američki komičar, glumac, pevač, producent i reditelj. Poznat je po svom humoru na televiziji, filmu i u pozorištu. Prvobitno je bio uparen sa Dinom Martinom 1946. godine i bili su poznati kao komični tom Martin i Luis.

(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track