(FOTO) Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz serije Treći kamen od sunca!
Foto: Profimedia

Da li ih se sećate?

(FOTO) Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz serije Treći kamen od sunca!

Pop kultura -

Prikazivanje i snimanje ove kultne serije završilo se pre čak 15 godina, glumačka postava je nastavila dalje, a mnoge stvari u njihovim životima su se promenile.

Svi se sećamo serije “Treći kamen od sunca” koja nas je noćima zasmejavala sa malih ekrana. Radnja prati vanzemaljce koji su poslati na Zemlju kao porodica kako bi istražili ljudsku vrstu. Uživali smo gledajući doktora Dika Solomona kako pokušava da se izbori sa osećanjima, Seli koju sve ženske stvari zbunjuju, Harija koji se jedva snalazi među ljudima i prima poruke od Velike Glave, Tomija kako se sa pubertetom bori u srednjoškolskim danima, i naravno doktorku Meri Olbrajt koja se zaljubljuje u Dika i ne može da shvati njegove ispade.

Džon Litgov (Dr. Dik Solomon)

U poslednjih petnaest godina on se pojavio u brojnim filmovima (Planeta Majmuna: Početak, Komadi iz snova, Ispovesti kupoholičarke, Ovo je 40, Ljubav je čudna, Interstelar, itd.) i serijama (Dvadeset dobrih godina, Dekster, Kako sam upoznao vašu majku i Jednom davno u zemlji čuda). Dobitnik je velikog broja nagrada, a pred glume bavi se i pisanjem knjiga za decu, poezijom i muzikom.

Kristen Džonston (Seli Solomon)Kristen je nakon serije Treći kamen od sunca najzapaženije uloge imala u serijama Urgentni centar i Bivši, dok se epizodno pojavila u Ružnoj Beti, Seks i gradu, Modernoj porodici i drugim. Pojavila se i u filmovima Muzika i tekst, Kad neveste zarate, Loši roditelji, Vamps, itd.

Ona je imala problema sa zavisnošću, ali je to prebrodila, međutim u decembru 2013. godine saznala je da boluje od oblika Lupusa koji napada kičmenu moždinu, i nakon manje od godinu dana je bila u fazi oporavka. Godinu dana pre toga glumica je objavila autobiografiju u kojoj je otvoreno pričala o svojoj zavisnosti koja je počela još u srednjoj školi. Početkom ove godine ona i Džozef Gordon-Levit sreli su se na humanitarnom balu, na kome je Ketrin dobila počast zbog svoje borbe sa Lupusom.

Frenč Stjuart (Hari Solomon)Frenč je bio jako zauzet od kada se serija završila pa smo ga mogli videti u epizodnim ulogama u serijam Eli MekBil, Vesele Sedamdesete, CSI, Kesl, Privatna Praksa, itd. Ali pozajmljivao je glasove junacima u nekim dečijim serijama i filmovima. Zapaženije serijske uloge imao je u seriji Mama i Užasne avanture Dejvida Atkinsa. Pojavio se i u filmovima Beznadežan romantik, Suprotan dan, Ubediti Klunija, i drugima. U junu 2011. godine oženio je glumicu Vanesu Kler Smit i sa njom ima jednu ćerku Helen Kler.

Džozef Gordon-Levit (Tomi Solomon)Najzapaženije uloge je imao u filmovima 500 dana sa Samer, Misteriozna koža, Insepšn, 50/50, Uspon mračnog viteza, Don Jon, Grad greha: Dama za koju vredi ubiti, a trenutno čekamo na ekranizaciju priče o Edvardu Snoudenu po imenu Snouden. Nije se pojavio u velikom broju serija, ali ga žene širom sveta obožavaju! On je uvek bio misteriozan što se tiče svog privatnog života, pa se tako pre dve godine oženio u tajnosti koleginicom Tašom MekKoli, a pre godinu dana su dobili sina.

Džejn Kurtin (Dr. Meri Olbrajt)Džejn je čest gost komične emisije SNL, glumila je u serijama Krumbovi, Razvedeni Geri, Nezaboravni, Dobra žena i Bibliotekarke. Dok smo je na bioskopskom platnu mogli videti u filmovima Ne znam kako joj uspeva, Žestoke devojke i Volim te čoveče. Više puta je nastupala na Brodveju, a uradila je i naraciju nekoliko audio-knjiga. Prošle godine je sa Tinom Fej i Ejmi Foler radila SNL 40 Specijal i potpuno oduševila publiku svojim neprikosnovenim smislom za humor.

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Vreme mu ne može ništa: Ovako danas izgleda Ros iz Prijatelja (FOTO)Džoi, ovde Estel: Ona danas ima 71 godinu, a u Prijateljima je zapravo imala DVE uloge! (FOTO + VIDEO)Otkriven identitet: On je #UglyNakedGuy kog su slavni Prijatelji godinama posmatrali kroz prozor! (FOTO)O, moj Bože: Glumila je čuvenu Dženis u Prijateljima, a danas je ne biste prepoznali (FOTO+VIDEO)Da li biste prepoznali zvezde serije Čari? Evo kako danas izgledaju sestre veštice uz koje smo odrastali (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track