Najnovije vesti

ZORAN CVIJANOVIĆ ZA KURIR: Borimo se za goli život
Foto: Dragana Udovičić

Glumac igra sebe

ZORAN CVIJANOVIĆ ZA KURIR: Borimo se za goli život

Pop kultura

Nema mog kolege koji to nije osetio na svojoj koži. To više nema veze ni s vlašću ni sa državom u kojoj živite. Čovek nema utočište u ovom surovom svetu

Zoran Cvijanović u rediteljskom prvencu Nikole Koje, komediji „Stado“, igraće glumca Cveju. Scenario iz pera Nebojše Romčevića na neki način opisuje i njegov život i tešku poziciju u koju je zapao zbog kredita koji je podigao.Na mukama- Priča je preslikana iz našeg života u poslednjih 10 godina. Problemi koje mi imamo doveli su do toga da nastane scenario. Nadamo se da će pokrenuti i gledaoce da se u njemu prepoznaju - kaže Cvijanović za Kurir.Film koji se već uveliko snima premijeru će imati 24. novembra u bioskopu Sinepleks, a partneri na projektu su Televizija Prva i producentska kuća K12. Satirična komedija prikazuje život umetnika i njihov pokušaj da snime film.- Glumci teško žive i bore se za opstanak. Nema mog kolege koji to nije osetio na svojoj koži i teško će naš film nešto promeniti. Imamo veliki globalni problem. To nema više veze ni s vlašću ni sa državom u kojoj živite. Čovek nema utočište u ovom surovom svetu. Možete da mu uradite šta hoćete, a da za to ne odgovarate. Novac je postao okupator, a svaka vlast koja se tome ne protivi je kvislinška, što je naša sudbina. Teško će se to promeniti ako se ne bude dogodilo u celom svetu - objašnjava popularni Mile protiv tranzicije.Igra sa klasićimaNa filmu Cvijanoviću će partneri biti kolege s klase Nikola Kojo i Vesna Trivalić.- Mi smo kroz posao postali jedna zajednička klasa. Film ima nameru da preraste u seriju koja će obuhvatiti život glumaca i cele jedne klase - priznaje Cvija.

O stanju u „Buhi“NISAM MANDIN NASLEDNIKZoranu imponuje što ga mnogi vide kao Mandinog naslednika.- Dirljivo mi je što čujem da ljudi žele da nasledim Mandu u ulozi Kapetana Kuke. On je bio veliki prijatelj. Odluku ćemo doneti svi zajedno u „Buhi“. Nemam ambicije ni da vodim pozorište. Igor Bojović je na mestu upravnika i kolege su zadovoljne što je on prihvatio tu obavezu. Neutešni smo zbog gubitka - kaže Cvija.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...