BATINA UDOVICA OČAJNA Lula Živojinović: Vrati mi se, živote moj
Foto: Stefan Jokić

Julijana Živojinović i dalje neutešna

BATINA UDOVICA OČAJNA Lula Živojinović: Vrati mi se, živote moj

Pop kultura -

Glumčeva žena juče na Novom groblju u prisustvu porodice i prijatelja, obeležila 40 dana od njegove smrti

Porodica Živojinović juče je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju dala četrdesetodnevni pomen njihovom Bati.

Velimiru Živojinoviću su sveću na njegovoj večnoj kući, osim najbližih, upalili i bliski prijatelji i nekoliko kolega iz sveta glume i politike.

Ne može da se navikne na život bez Bate... Lula Živojnović
Ne može da se navikne na život bez Bate... Lula Živojnović

Batina supruga Lula na groblje je stigla sa unukama Dinom i Julijanom i nije mogla da zaustavi suze dok se pozdravljala sa svima koji su došli da još jednom odaju počast njenom suprugu. Njeni bol i tuga za suprugom ne jenjavaju. I dalje se ne miri s činjenicom da njenog Bate više nema. Uplakana je upalila sveću, a kad je trebalo da krene kući, jedva se odvojila od glumčevog groba.- Čekaj da mu upalim cigaretu i poljubim ga - kroz plač je rekla Lula, a potom zajecala.- Vrati mi se, živote moj - plakala je Lula, a zatim joj je prišla Radmila Živković s kućnim prijateljem Radošom Milenkovićem.

Unuka Dina i dalje pati za svojim dedom.- Deka mi sve više nedostaje. To što je on bio Bata, samo je još teže. Moj tata takođe ovo teško podnosi, ali hrabro. Bata je bio stub naše porodice - rekla je Dina.Pomenu su prisustvovali i Aleksandar Antić, Vanja Bulić, Žarko Obradović i drugi.

DužnostANTIĆ POMAŽE LULI ŽIVOJINOVIĆAleksandar Antić je uz Batinu porodicu.- Kao da smo ga juče ispratili. Tokom ovih 40 dana bili smo uz Lulu. Dužni smo da joj pomognemo - rekao je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track