(FOTO) PONOVO SREĆNA MAMA: Madona se pomirila sa otuđenim sinom Rokom
Foto: Profimedia

Zbog para ili ljubavi?

(FOTO) PONOVO SREĆNA MAMA: Madona se pomirila sa otuđenim sinom Rokom

Pop kultura -

Posle višemesečne drame, Madona je uspela da ponovo uspostavi dobre odnose sa sinom Rokom kog je dobila sa britanskim rediteljem Gajom Ričijem.

Madona i njen sin Roko viđeni su zajedno u jednom restoranu u Londonu što je pokrenulo glasine da su se pomirili. Pojedini mediji išli su i toliko daleko u predviđanju da su je opet spajali sa bivšim suprugom, Gajom Ričijem. Kraljica popa potvrdila je da je u dobrim odnosima sa sinom kad je na Instagramu objavila fotografiju Roka sa ćerkom Lurdes iz prethodnog braka

Brat i sestra ponovo zajedno (Foto: Profimedia)
Brat i sestra ponovo zajedno (Foto: Profimedia)

Izgleda da u Madona i Gaj Riči na dobrom putu da unormale odnose i reše problem oko starateljstva nad sinom. Odnosi između bivših supružnika su se poboljšali od kako se Madona preselila u London.

"Gaj je odvezao Roka kod majke i njih dvoje su dugo pričali. Izgleda da se stvari vraćaju u normalu" rekao je izvor blizak pevačici.

Dobar sin? (Foto: Profimedia)
Dobar sin? (Foto: Profimedia)

S druge strane, pojedini mediji prenose kako se Roko samo uželeo majčinog novca, a Madona više nije mogla da izdrži bez deteta. Roko je pre šest meseci otišao od majke i preselio se u London, optužujući je da ga ona zapostavlja jer je stalno na muzičkim turnejama.

(DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track