(VIDEO) ŠOKANTNE TVRDNJE BOBI BRAUNA: Vitni Hjuston i Bobi Kristina su ubijene, evo ko je ubica...
Foto: Profimedija

(VIDEO) ŠOKANTNE TVRDNJE BOBI BRAUNA: Vitni Hjuston i Bobi Kristina su ubijene, evo ko je ubica...

Pop kultura -

Bivši suprug pokojne pevačice Vitni Hjuston, Bobi Braun, tvrdi da su pevačica i njihova ćerka Bobi Kristina ubijene i da ih je ubila ista osoba - Nik Gordon.

Vitni i Bobi Kristina su umrle skoro na identičan način - u kadi i iako je policija zvanično stavila tačku na celu priču, privatni detektivi, koje je angažovao Vitnin bivši suprug Bobi Braun, nisu odustali.

Reper i producent, kojeg je javnost proglasila glavnim „uzrokom smrti“ dive anđeoskog glasa optuživši ga da ju je još davnih godina uveo u pakao droge iz kojeg nije bilo izlaza, ostavio je bez teksta američku javnost posle ntervjua za televiziju „ABC“.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

On tvrdi da ima dokaze da je za smrt nesrećne pop zvezde i njihove ćerke kriva ista osoba – Nik Gordon.

Podsetimo, Nika je Vitni usvojila kada je imao deset godina, mada ne formalno, a posle njene smrti počeo je da živi sa Kristinom. Kada su se ubrzo posle toga verili, mnogi su ostali zatečeni, iako njih dvoje nisu u krvnom srodstvu. Vezu nisu odobravali ni njen otac Bobi, ni članovi porodice pokojne pevačice, jer su bili uvereni da će pasti dublje u depresiju i da Gordonove namere nisu časne.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track