(VIDEO) Bila je Bondova devojka i važila za zavodnicu, a onda su joj upropastili lice!
Foto: Profimedia

Industrija je naterala

(VIDEO) Bila je Bondova devojka i važila za zavodnicu, a onda su joj upropastili lice!

Pop kultura -

Brit Ekland, koja danas ima 73 godine, gostovala je u jednoj britanskoj emisiji i otkrila da je bila primorana da promeni svoj fizički izgled, zarad uspeha u filmskoj industriji.

Najveću pažnju privukla je ulogom Bondove devojke 1974. u filmu “Čovek sa zlatnim pištoljem”. Tada je Bonda igrao Rodžer Mur.

Brit je glumila zavodnicu, ali danas priznaje da nije bila zadovoljna svojim tadašnjim izgledom.

"Sada vidim svoje fotografije na internetu i jasno mi je da sam bila prelepa, ali tada nisam videla sebe na taj način. Kada sam bila mala, bila sam gojazna, i od tada sam bila nesigurna i nezadovoljna svojim izgledom", rekla je ona, i otkrila da su je u školi često vređali jer je imala “ružne zube i klempave uši”.

Mada joj je ponuđena velika uloga u Holivudu, zahtev producenata da se podvrgne estetskim operacijama nije pomogao mladoj glumici da ukloni svoje nesigurnosti.

"To nisam želela ja, već ljudi iz filmskog studija", istakla je ona.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

U svojim pedesetim godinama Brit se podvrgla plastičnim operacijama zbog kojih se sada kaje.

"Više ne idem pod nož, čak ni ne koristim botoks. To sam radila u veoma traumatičnom periodu svog života, ali sam prestala posle loše operacije na gornjoj usni. Stavili su mi previše toga u usnu i morala sam da gledam svoje užasne fotografije u novinama. Uništili su mi lice. Zbog toga dugo nisam mogla da se pojavim pred kamerama. Bilo mi je jako teško", priznala je Brit.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track