Sve će vam biti jasno kada vidite njegov profil

(VIDEO) SEKSEPILNOM DEDI ZAVIDE SVI: Postao je internet zvezda, a ono što radi sa devojkama je hit

Pop kultura -

Pedesetogodišnji Italijan Đanluka Vaći je poptuni hit na društvenim mrežama. Ples 50-godišnjeg Italijana oduševio je žene širom sveta, a italijanski milioner sada ima skoro milion fanova.

Sa Italijanom, Đanlukom Vaki se desila zaista neverovatna priča. Veseli, prosedi italijanski milioner koji je u 50 godina ostavio sve poslove i rešio da uživa u životu, aktivno je počeo da se širi na društvenim mrežama.

On je postavio video iz svakodnevnog života, koji se sastoji isključivo od plesa na jahti u društvu mlade lepotice a za kratko vreme postao je internet senzacija.

Ovaj pedesetogodišnji čovek sa entuzijazmom uživa u životu i ekspert je za zabavu. Njegov ples je bio toliko zarazan da je dobio čitavu armiju fanova – za samo nekoliko dana na njegovoj stranici prijavljeno je skoro 900 hiljada ljudi.

Šarmantni hedonista uživa u životu, na svom Instagram profilu postavlja slike sa putovanja, kako se zabavlja, putuje avionom: "Ovo je način da upoznate starost"!

Kako se ispostavilo, Đanluka žanje plodove svog aktivnog društvenog položaja u prošlosti - on je bio šef kompanije za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske firme Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Danas, najpopularniji u svetu milioner svo svoje slobodno vreme provodi u opuštanju.

(grazia.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track