VODIMO VAS NA LOVEFEST: Kurir.rs obezbedio 100 kompleta za svoje posetioce za rasprodati festival
Foto: PR

VODIMO VAS NA LOVEFEST: Kurir.rs obezbedio 100 kompleta za svoje posetioce za rasprodati festival

Pop kultura -

Nastavljamo leto dobre zabave na našem portalu i danas poklanjamo 50 x 2 kompleta ulaznica za najveći domaći festival južno od Beograda

Počelo je odbrojavanje do Lovefesta! Festival ljubavi, koji za samo tri dana počinje u Vrnjačkoj Banji, ove godine slavi 10 godina postojanja i organizator je spremio odličan program. Karte za festival su rasprodate, ali je Kurir.rs obezbedio 100 kompleta, koje će pokloniti svojim posetiocima.

Šta treba da uradite da biste dobili dve karte? Potrebno je da na Fejsbuk stranici Kurir.rs ispod posta o ovoj akciji postavite komentar kao odgovor na pitanje „Zašto baš vi treba da dobijete dve karte za Lovefest?“ (podelićemo na zidu stranice Kurir.rs ovu vest i u komentarima treba da ostavite post sa svojim razlogom).

Potom pozovite svoje prijatelje da lajkuju vaš post, jer će pobednici biti autori postova s najvećim brojem lajkova. Post će biti objavljen u 15 časova na Fejsbuk stranici Kurir.rs, imaćete sat vremena da ostavljate postove (komentare), a zatim još sat da ih naši fanovi i vaši prijatelji lajkuju. Nakon isteka tog vremena, u 17 časova pravimo presek svih komentara, a autori 50 najboljih komentara dobiće po dve karte za Lovefest. Dobitnike ćemo obavestiti putem Fejsbuk inboksa o načinu preuzimanja nagrade.

Napomena: Svi komentari koji budu ostavljeni na post o ovoj aktivnosti imaju jednaku šansu da svojim autorima donesu nagradu, a ne samo komentari koji su na Fejsbuku vidljivi pod opcijom Top Comments, odnosno komentari koji su vidljivi nakon što se otpuste svi filteri koji po automatizmu postoje na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track